Nnywellness.com

Hvordan laste ned musikk til en BlackBerry Pearl


Hvordan laste ned musikk til en BlackBerry Pearl

En av de beste funksjonene til BlackBerry Pearl er musikken spilleren funksjonaliteten. BlackBerry Pearl kan spille mange forskjellige typer musikkfiler, inkludert allestedsnærværende MP3. Laste ned filer til din BlackBerry er ganske enkelt, og det er faktisk flere måter du kan laste ned favorittlåtene dine.

Instruksjoner

• Formatere et MicroSD-minnekort. Du kan ikke laste noen betydelig mengde musikk på din BlackBerry uten en hukommelse card å supplere telefonens harddisk. Formatere kortet ved å plugge den inn i telefonen og venter på en statuslinje. Når baren forsvinner, er minnekortet full og klar til bruk.

• Last ned sanger direkte til kortet. Innfelt kortet i datamaskinens minne-kortspor (eller USB ekspansjon port) og velg det "Min datamaskin"-menyen. Når du klikker på den, vil du finne en "Musikk" mappe på kortet. Mappen ble opprettet under formateringsprosessen. Bare dra alle filene i denne mappen, vente til overføringen, og deretter koble kortet til mobilen å lytte til musikksamlingen på farten.

• Last ned e-postvedlegg. Hvis du har en venn som ønsker å dele en melodi med deg, kan sanger dataoverførte via e-postvedlegg veldig enkelt. Bare åpne e-posten, og klikk på knappen "Meny" og velger "Last ned vedlegg" funksjonen å tilføye noen sendt til musikkbiblioteket ditt.

• Last ned sanger direkte ved hjelp av webleseren. Noen nettsteder som Spiral Frog og Royalty Free Music (som begge tilbyr gratis og juridisk musikken nedlesser) fungerer ikke med perle enkel nettleser. Men musikk søkemotorer, som Skreemr vil fungere i alle BlackBerry nettlesere, og du kan laste ned sanger direkte til telefonen ved å skrive inn et søkeord og deretter klikke koblingen "Søk". Når resultatlisten vises, klikker du koblingen for filen du vil laste ned.

Tips og advarsler

  • Men det er mange måter å få musikk på BlackBerry Pearl, er det viktig at du holder alle låtene dine i samme mappe (den som opprettet når du formaterte SD-kortet) som lagret musikk i flere steder kan være forvirrende for deg og kan gjøre telefonens mediespiller kjøre saktere.