Nnywellness.com

Bruke en gå telefon SIM-kortet på en iPhone


Bruke en gå telefon SIM-kortet på en iPhone

"Betaler du gå" Gå telefon planer kan ofte spare deg for mye penger på lang sikt hvis du ikke bruker en masse minutter. I stedet for å betale for AT & TS månedlige planer, kan du velge å bare betale så mye tjenesten som du bruker. Men hva om du vil bruke en iPhone? IPhone er som standard låst til bare AT & T's service. For å bruk gå telefon SIM-kortet med en iPhone, må du første jailbreak iPhone, som lar deg installere programvare som låser opp iPhone slik at du kan bruke en gå telefon SIM med den.

Instruksjoner

• Google firmware versjon og finne en jailbreak for iPhone. Hver versjon av firmware og hver modell av iPhone krever en litt annen prosess å jailbreak din iPhone. Noen modeller av iPhone 3G og 3GS kan gjøre en ettrinns jailbreak rett fra iPhone nettleseren. IPhone 4 krever en nedlasting.

• Få Cydia installert. Noen versjoner av jailbreak automatisk inkludere Cydia, mens med andre bygger, quickpwn eller eldre versjoner av limera1n, må du få Cydia separat. For å installere Cydia, legge ". apptapp.saurik.com" som installasjonskilde i installasjonsprogrammet.

• Finne "ultrasn0w" fra Cydia installatør. Når ultrasn0w er installert, telefonen vil være ulåst og kan brukes med en gå telefon SIM card.

• Ta ut SIM-kortet ved å sette inn en pin eller utbrettet binders i det lille hullet av SIM skuffen. Det er på høyre side av iPhone 4 eller på iPhone 3 G og 3Gs. sette gå telefon SIM-kortet på skuffen og sett den tilbake i telefonen.

Tips og advarsler

  • IPhone 4 krever en mindre SIM enn gå telefonens standard størrelse. Du kan klippe SIM med spesiell SIM cutters kjøpt online. Du kan også klippe det på egen hånd med en kniv eller saks ved å bruke iPhone 4 standard SIM som en guide for størrelsen.