Nnywellness.com

Deaktivere iTunes & e-synkronisering på en iPhone


Deaktivere iTunes & e-synkronisering på en iPhone

Apples iTunes-programvare synkroniserer data mellom flere programmer på datamaskinen og tilknyttede Apple iPhone. IPhone inneholder et e-postprogram, og iTunes overfører automatisk e-postinnstillinger fra datamaskinens e-programmet til iPhone. Dette gir deg tilgang viktigste e-postkontoene eksternt med iPhone. Hvis du ikke vil overføre innstillingene fra datamaskinen, kan du deaktivere iTunes e-synkroniseringen ved å endre programmets synkroniseringsinnstillingene.

Instruksjoner

• Åpne Apple iTunes på datamaskinen.

• Plugg den medfølgende USB tilkoblingskabelen til datamaskinen og Apple iPhone.

• Klikk på iPhone-ikonet under "Enheter" vei i menyen til venstre i iTunes.

• Klikk kategorien "Info" i hovedvinduet iTunes programvinduet.

• Klikk i avmerkingsboksen ved siden av "Sync innlevere regnskapet fra" Fjern og rotete dette alternativet.

• Klikk på "Apply"-knappen for å lagre endringene. Apple iTunes utelukkes nå innstillinger fra fremtidige synkroniseringer.

Tips og advarsler

  • Du kan også deaktivere synkronisering av kalender og kontakter ved å fjerne markeringen alternativene i trinn 5.