Nnywellness.com

Hva slags koaksial trenger jeg?


Hva slags koaksial trenger jeg?

Koaksial kabler kommer i noen smaker. Selv om begrepet "koaksialkabelen" trekker umiddelbart bilder av kabel-TV linjen hengt i hele huset, er det mange varianter for bestemte programmer. De fleste koaksial kabler, med små avvik, vises utad likt. Men er forskjellen i bruk og ytelse utelukkende basert på hva ligger innenfor den ytre jakken.

RG-6 og RG-6U

Radio 6 eller RG-6, brukes vanligvis i en struktur for programmer for digital. Satellitt-TV, bredbånd Internett og digital kabel programmer serveres godt av denne felles kabelen. RG-6U er en quad-skjerme versjon av RG-6, utnytte vekslende lag med folie og flettet skjold. Denne skjerming er ideelt for å blokkere radiofrekvens og elektromagnetisk interferens som normalt vil være ødeleggende for delikat digitale signalene ri inne i kabelen.

RG-59

Ligner på RG-6, RG-59 mangler omfattende skjerming brukes i RG-6. Denne koaksiale kabelen av typen brukes vanligvis mellom enheter, for eksempel DVD-spiller og projektoren. Denne kabelen er brukt som lager for komponent video og digital lyd. RG-59 bruk er nesten helt faset ut for kabling mellom en parabolantenne og dekoder eller distribusjon kabelboksen på et hjem. RG-59 har en 18-gauge dirigent som RG-6, men det har bare et enkelt folie skjold.

RG-11

RG-11 koaksialkabel fører inn i hjemmet for kabel tjenesteleverandørens lokal distribusjon stafett. Gitt høy kravene for bredbånd Internett, digital telefoni og høy - definisjon fjernsyn, er denne fett koaksialkabelen viktig. RG-11 brukes vanligvis ikke i en struktur, gitt dens stivhet og diameter. I tillegg gjør ekstreme båndbredden bruker det overkill innenfor en struktur, som fleksibel og relativt uhåndterlig natur.

RG-8 x

Denne koaksialkabelen er et vanlig syn i kjøretøy utnytte citizen band radioer. De fleste CB radio produsenter bruke RG-8 x kabel ledende fra antennen til en mottakerenhet som del av en tilpasset krets. Dette gjør avstanden av kabelen og oppsigelse kritisk for optimal ytelse. Men signal tap opplevd RG-8 x er svært lav, spesielt over korte avstander som et i kjøretøy program.