Nnywellness.com

Hvordan å sette musikk videoer på en MP4 spiller


Hvordan å sette musikk videoer på en MP4 spiller

Med innføringen av MP4, også kjent som MPEG-4, spillere, verden av musikkvideoer vokser mindre og mindre. Dessverre kan prosessen med å få videoene du ønsker å se til spilleren som du vil se dem være vanskelig. Noen videofiler synes å overføre lett på en MP4-spiller, mens noen filer nekter å overføre helt. Trikset er å vite formatet spilleren krever for videoer og hvordan å sikre alle videoene passer at kravet. Navnet "MP4 player" kan være villedende fordi ikke alle såkalte MP4 spillere kan faktisk spille filer i MP4-format. Faktisk mest spille .dmv - eller AVI-formaterte filer.

Instruksjoner

Avgjøre formatet

Kontrollere formatet på filene er nøkkelen.
Bestemme videofilformatet MP4 spiller krever. Bør for denne informasjonen.

• Finn formatet for videofilen du vil se på MP4 spiller. Filformatet kan finnes ved å se på slutten av filnavnet. For eksempel "sillycat.mp4" er en MP4-fil, og "funnydog.avi" er en avi-fil.

• Avgjøre om du trenger å konvertere filen. Hvis filen er det samme formatet som kreves av spilleren, bør det være spillbare. Hvis det er et annet format, må konverteres.

Konvertere filer

• Finne en video arkiv omdanne program. Åpne din favoritt søkemotor og skriv inn dette i sin søkeboks: "konvertere [fil å konvertere fra] til [fil å konvertere til] [merke datamaskinen du bruker]." For eksempel skal å skrive "konvertere mp4 til dmv PC" gi deg med nettsteder av mange omformere passer kriterier.

Vokt dere for mistenkelige nettsteder.
Last ned et egnet format konvertering program.

• Installere programmet. Følg instruksjonene gitt av konverteringsprogrammets nettsted.

• Konvertere filen. Følg instruksjonene i converter programmet gjør.

Se videoer

• Legge til nylig konverterte filer til MP4 spiller. Klikk "Fil" og "Aktivatilleggsvalutakurs." for å gjøre dette på de fleste media player-programmer.

• Koble din MP4-spilleren til datamaskinen. Spilleren bør komme med en USB ledning for dette formålet.

MP4-spillere lar deg se video hvor.
Synkronisere MP4 spiller med media player-biblioteket.

Tips og advarsler

  • Alle MP4-spillerne er forskjellige. Disse instruksjonene fungerer ikke for ditt varemerke. Sjekk spillerens bruksanvisningen.
  • Grundig forskning legitimiteten av et nettsted hevder å tilby konverteringsprogrammer. Les hva andre folk sier om nettstedet og programmer før du laster ned en omformer eller program.