Nnywellness.com

Hva er Sprint 4G?


Hva er Sprint 4G?

Sprint 4G er selskapets bruk av fjerde generasjon av teknologi for mobilt bredbånd kommunikasjon. Som etterfølger til 3G er det data-nettverk som brukes for mobiltelefon og mobile Internett-trafikk av sprinten kunder. Sprint's 4G-nettverk bruker verdensomspennende interoperabilitet for mikrobølgeovn tilgang, eller WiMax, teknologi og støtter en rekke enheter.

4G

Fjerde generasjon av mobilkommunikasjon spesifikasjoner, er 4G, Verdensstandarden utviklet av International Telecommunications Union som styres av FN. Denne standarden sikrer samme kompatibilitet og ensartethet som 1G, 2G og 3G-teknologi. Hver generasjon av standarder har tilbudt økt hastighet og generell kapasitet i de elektroniske enhetene som bruker disse nettverk over hele verden.

Sprint

Sprint bruker IP-basert WiMax teknologien som grunnlag for sine 4G-nettverk. Formålet er å gi trådløst dataoverføring med dekning av mobilnettverk. En enkel, fast WiMax stasjon kan gi dekning for opptil 30 miles. I April 2011, har Sprint utvidet sin 4 G-nettverk i mange storbyområder, tilgang til 40 millioner forbrukere. Ytterligere ekspansjon er på horisonten som enheter som støtter teknologi blitt vanlig.

Enheter

Mobiltelefoner er typen elektronikk forbundet med 4G teknologi. Med voksende smarttelefon-markedet tillater Sprint's 4G-nettverk dataoverføring i hastigheter som dverg av sine 3G-kolleger. Den første smarttelefonen kompatibel med Sprint's 4G nettverk var HTC Evo 4G, utgitt i juni 2010. Andre enheter som kjører på Sprint's 4G nettverk inkluderer tabletter, bærbare PCer, trådløse rutere og mobile hotspots.

Internett

Mens 3 G mobile Internett tilbys har alltid hastighetene blek inne sammenligningen gratis offentlige Wi-Fi. Med Sprint's 4G-nettverk er brukere kan motta gjennomsnittlig nedlastingshastigheter på 3 til 6 Mbps, med topp hastighet på 10 Mbps eller mer. På den annen side, kan 3G nettverk gjennomsnittlig nedlastingshastigheter på 600 Kbps til 1,4 Mbps. kunder kjøpe en 4G trådløs adapter som tillater dem å ta datamaskinen på farten og fortsatt beholde tilgang til deres Sprint. Der 4G tilgang er uoppnåelig, brukes eldre 3G teknologien som et alternativ. Mens mange mobiltelefon selskaper og andre trådløse Internett-tjenesteleverandører innføre begrensninger på dataoverføring, Sprint's 4G Internett tjenesten tillater ubegrenset dataoverføring for 4G.