Nnywellness.com

Hvor å sjekk en forgasser dupp


Hvor å sjekk en forgasser dupp

Selv om mange tror forgassere være enklere enn bensininnsprøytning har mange ting å fungere riktig og i rekkefølge for en carbureted bil selv kjøre, enn si kjøre godt. Når drivstoff en forgasser, renner inn i en liten hulrom kalt flyte kammer eller bolle. Flyten av drivstoff er kontrollert av en ventil kalles nål og sete, som er knyttet til en dupp. Gass stiger eller faller i flytende kammer, flyttes float, åpne og lukke ventilen. En rekke ting kan gå galt med prosessen, forårsaker alle slags problemer, inkludert fattige inaktiv, stoppet eller ikke starter i det hele tatt.

Instruksjoner

• Fjern toppen av forgasseren. Holde oversikt over alle skruer og posisjoner. Avhengig av type, float eller flyter vil komme topp og Dingle, eller er montert i selve forgasser. Nøye snu forgasser toppen opp ned på topp-montert variasjonen for ikke å skade delikat flyte mekanismer.

• Undersøke flyter for åpenbare skader og flyte avdelingene tegn som flyter har vært gni på sidene. Sjekk at flyte ved å løfte forsiktig med en finger å sørge for at ingenting pinner eller binder.

• Fjerne pinnene som holder flottører. Fjern forsiktig flottører. Nål ventiler vil vanligvis kommer også, så sjekk dem for slitasje på tips, så ta dem av flyte tangs og legg dem tilbake i setene for sikkerhets skyld.

• Hold en dupp ved øret og rist den. Hvis du hører gass inne, har float en tydelig lekkasje. Åpenbare mindre opplagt lekkasjer fatte float av tang med en tang og submerging den i en kjele med veldig varmt vann. En strøm av bobler også angir en lekkasje. Lekker og gass-mettet flyter må skiftes ut eller reparert.

• Installere en ny forgasser topp pakning. Reinstallere flottører, sørge for at du deltar ledningen hengere på nål ventiler. Når handlingen dupp igjen for å sikre at de bevege seg fritt.

• Se spesifikasjonene for din forgasser. Kontroller og Juster flyte høyden ved hjelp av justeringsverktøyet eller en liten stål regel. Montere forgasser og sjekk for forsvarlig drift.

Tips og advarsler

  • Messing flyter kan repareres med en lav wattage loddebolt.
  • Plast pontonger er billigere å erstatte, men kan også repareres med en drivstoff motstandsdyktig lim.
  • Noen flyter er laget av et skum materiale, som ikke lekke, men vil absorbere gass over tid. Hvis du mistenker en skum flyt er mettet, erstatte den.