Nnywellness.com

Bluetooth g. USB Tethering


Når tethering en Bluetooth-telefon til datamaskinen eller tavle-PC, har du flere alternativer. De to mest populære alternativene for å koble en annen enhet til Internett er Bluetooth og USB tethering. Bluetooth tethering bruker samme type radiofrekvens tilkoblingen du vil bruke på en trådløs håndfrienhet. USB tethering bruker USB-kabelen som leveres pakket med de fleste telefoner.

Fordelene med Bluetooth Tethering

Bekvemmelighet er den store fordelen med Bluetooth tethering. Siden tilkoblingen er trådløst, det ikke er noen kabler til lengre brukstid. Du kan bære telefonen i lommen eller vesken mens du bruker Internett, i stedet å holde den tilknyttet. Mest moderne telefoner godta Bluetooth-tilkoblinger, og driverne for de fleste Bluetooth-telefoner er generisk. All programvaren du trenger å koble telefonen og konfigurere tilkoblingen er allerede en del av Windows-operativsystemet.

Ulemper av Bluetooth Tethering

Når du tjore med en Bluetooth-tilkobling, tapper telefonens batteri raskere. Det er som om du var på en samtale hele tiden, og de fleste telefoner har betydelig lavere samtalen timene enn standby-tider. Aktivere Bluetooth på datamaskinen vil også tappe batteriet raskere hvis du bruker en tavle eller bærbar PC. Du kan oppveie dette problemet ved å koble telefonen og datamaskinen til en stikkontakt, men uttak er ikke alltid tilgjengelig. Mens noen datamaskiner har Bluetooth antenner bygd i, de fleste ikke. Hvis du vil bruke telefonen som et bundet modem, trenger du å kjøpe en enhet som kalles en Bluetooth dongle eller adapter. De fleste kort bruker standard Windows-drivere, men noen krever forskjellige drivere.

Fordelene med USB Tethering

USB tethering ikke renne telefonens batteri så raskt som Bluetooth tethering. Siden telefonen kan trekke strøm via USB-porten, batteriet lades hele tiden. Dette kan du bruke telefonen som modem for lengre perioder. USB tethering krever ikke en komplisert sammenkoblingsprosessen. Alt du trenger å gjøre er installere modemdriverne på datamaskinen og opprette ekstern påloggingsforbindelse. Noen telefoner kommer med en plate som allerede inneholder USB modemdrivere. Hvis driverne ikke kommer på CD, er de vanligvis tilgjengelig for nedlasting fra produsentens webområde.

Ulemper av USB Tethering

Det hovedavdeling ulempen av USB tethering er den fysiske tilkoblingen mellom telefonen og enheten du er bundet til. Kabelen må forbli tilkoblet hele tiden å opprettholde forbindelsen. Det er ikke alltid praktisk å bære rundt en datamaskin eller tavle og en telefon. Lager USB-kabelen som følger med telefonen er ofte for kort til å nå hvor du trenger, og for lang for enkel oppbevaring. Hvor mange USB-portene på datamaskinen, kan du ikke har en åpen USB port. Dette betyr at du må bruke en USB-hub, som krever bærer rundt flere maskinvare. Noen tavle-PCer har ikke USB-portene på alle.