Nnywellness.com

Hvordan sette opp en parabolen nettverk HDTV Superdish


Hvordan sette opp en parabolen nettverk HDTV Superdish

Parabolen nettverk Superdish har en fordel over andre parabolantenner i at det er tilgang tre satellittoverføringer samtidig. Superdish krever bruk av en spesiell bryter som kan overføre tre sendinger som mottas på parabolen nettverk satelittmottaker for visning. Konfigurering av Superdish krever erstatte bryteren standard som allerede er på plass og erstatte den med spesielle bryteren. Dette kan gjøres av Dish Network kunden fordi den krever bare skru i kabler som allerede er tidligere med en eksisterende bryteren.

Instruksjoner

• Skru ut de to kablene fra inngangene på eksisterende Dish Network bryteren. Skru ut de to kablene fra inngangene på eksisterende Dish Network bryteren. Forkaste bryteren eksisterende

• Bruk stjerneskrutrekker til å fjerne de to skruene fra DBS LNB mottakeren som pekte på Superdish fra slutten av kort pole. Trekk av topp casing fra DBS LNB mottakeren, og legg det til side.

• Skruen på den ene enden av en 2-fot lang Cat-5 kontakten til en av tre tilkoblinger på DBS LNB mottakeren. Skruen en slutten av en annen 2-fot lange Cat-5 kabel til en annen av de tre tilkoblingene på DBS LNB mottakeren. Skruen en slutten av sist 2-fot lange Cat-5 kabel til den siste tilkoblingen på DBS LNB mottakeren.

• Skruen på den andre enden av en 2-fot lang Cat-5 kabler til en av inngangene på bryteren DP34. Skruen på slutten av en annen 2 fot lang Cat-5 kabler til en annen inngangen på bryteren DP34. Skruen på slutten av den siste 2-fot langt Cat-5 kabel til den endelige inngangen på bryteren DP34.

• Fest først av de tre 2-fot lange Cat-5-kabler som er knyttet til parabolen satelittmottaker utgang tilkoblingen på bryteren DP34 merket "1." Fest den andre av de tre 2-fot lange Cat-5-kabler som er knyttet til parabolen satelittmottaker utgang tilkoblingen på bryteren DP34 merket #2. Fest til tredje 2 fot lang Cat-5-kabler som er knyttet til parabolen satelittmottaker utgang tilkoblingen på bryteren DP34 merket #3.

• Bruke silisium lim rikelig rundt produksjon forbindelser DP34-bryteren. Bruke silisium lim rikelig rundt forbindelsen med DBS LNB mottakeren. Bruke silisium lim rikelig rundt inndatakoplinger DP34-bryteren.

• Koble øverste dekselet til DBS LNB mottakeren. Koble skruene med Phillips-skrutrekker.

• Sett bryteren DP34 mot masten av Superdish. Sikre DP34 bytte til masten med strimler revet av fra vanntett tape.

Tips og advarsler

  • Har en assistent som hjelper deg hvis du må stå på en stige for å nå Superdish.
  • Ikke bryteren DP34 vil begrense Dish Network satelittmottaker til bare å kunne få tilgang til to satellitter.