Nnywellness.com

Hva er en Toyota Scion?


Hva er en Toyota Scion?

Toyota Motor Corporation etablert Scion som en separat merket å tiltrekke den nye generasjonen av bilkjøpere kommer drivende myndig i midten av 2000-tallet. Toyota debuterte Scion i 2002 på New York Auto Vis med formelle lanseringen i midten av 2003 for 2004-modellåret. Den Scion xB er en quirky lite bil designet som en fyrstikkeske men priset for en ung markedet.

Merket

Mye som General Motors eier Chevrolet, forsøkte Toyota å sette noen avstanden mellom sin linje av biler og Scion å opprette en annen identitet for et nytt marked for kjøpere.

Debut

Toyota generert muntlig av langsomt introduserer Scion med en 2003 innføring i California og deretter fulgt med rollouts i resten av USA i februar 2004.

To modeller

Scion bare tilbudt to modeller i begynnelsen: boxy fem-dørs xB-liftback og de mer tradisjonelt utformede Scion tC 3-dørs liftback.

XD

Den Scion xD ankom show på slutten av 2006 for 2007-modellåret og kjennetegnet en sporty fem-dørs design, lav profil fakles fendere.

Hver kjøper spesielle

For å appellere til unge kjøperen, Scion tilbys i bare én trim pakke eller monospec, og er utviklet spesielt for hver kjøpers behov.

Ettermarkedet

Toyota samarbeid med tilbehør selskaper til å gi en omfattende liste over ettermarkedet tilbehør inkludert musikkanlegg og en supercharger å øke hestekrefter i sin 1.5-liters motor til 200.