Nnywellness.com

Hvordan konvertere musikk på en iPod til en Walkman


Konvertere musikken som du spiller på Apple iPod er veldig enkelt, og mange mennesker vet ikke det, men iTunes vil konvertere lyd for deg. Dette er spesielt nyttig for personer som bruker andre MP3-spillere som ikke spiller av AAC lydformat som Apple bruker for sin musikkfiler. Sony Walkman er en av MP3-spillere som ikke spiller AAC-filer, men når de konverteres til MP3, du vil lytte til dine favoritt lyd på din Walkman i gang.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere den nyeste versjonen av iTunes fra ressurs-delen i denne artikkelen. Det er ingen kostnad for iTunes, og det oppdateres automatisk hvis Apple lanserer ny programvare. Hvis du allerede har iTunes installert, må du ha den nyeste kopien.

• Åpne iTunes etter at du har installert den. Klikk Rediger, og klikk Innstillinger. Velg importere innstillinger fra vinduet som vises, og velg MP3 fra rullegardinmenyen Importer med. Klikk OK for å bekrefte endringene. Klikk fil og velg Legg til mappe i biblioteket. Velg mappen hvor du holder musikken du har på iPod. Det legges til iTunes.

• Klikk det første elementet i iTunes-biblioteket og hold Skift-tasten nede og merke det siste elementet i biblioteket. Høyreklikk en av elementene og klikk Konverter til MP3. Vente fordi musikken er konvertert til MP3, og Avslutt iTunes når den er ferdig.

• Koble din Sony Walkman til datamaskinen med USB-kabelen og kopiere musikken du bare konvertert fra iTunes til din Walkman. Konverterte musikken blir i musikk-mappen på datamaskinen.

• Koble din Walkman fra datamaskinen og nyte musikken.