Nnywellness.com

Skolebuss sikkerhetsinformasjon


Riktig skolebussen sikkerhet praksis hjelpe sikre barnet ditt er trygt mens transportert til og fra skolen. Yngre barn trenger mer veiledning enn eldre barn. Bruker en voksen bussholdeplass overvåke, øve hjemme og gjennomgå reglene vil hjelpe barna lære om skolebussen sikkerhet.

Betydning

I følge NHTSA, er rundt 19 barn drept årlig ombordstigning og komme ut av skolen busser. En ytterligere sju er drept årlig i skolen-buss-relaterte auto ulykker. Skolebuss sikkerhet er avgjørende i redde liv og forebygge skader.

Praksis skole bussen sikkerhet hjemme

Line opp stoler i stue eller den. Spill med elementary barn å praksis skolebussen sikkerhet. Har barn praksis gå ned midtgangen mellom stolene. Minne barnet å snakke rolig til sine venner. Har barnet heve sin hånd for å spørre bussjåføren.

Tilsyn på bussholdeplassen

Har barn vente på bussen fra veien. Koordinere en tidsplan med andre foreldre å sikre at minst en voksen er tilgjengelig hver dag å veilede barn på busstoppet. Lære barna at de er å lytte til bussholdeplass skjermen. Minne barn av betydningen av sikkerhet på busstoppet.

Klær og boken poser

Sjekk alle klær for å sikre at sko er knyttet. Det bør ikke være noen løs strenger eller klut hengende fra boken poser, jakker og andre klær. Disse kan bli fanget i skolebussen døren eller utgjør en tripping fare på skolebussen trinnene. Bussholdeplass skjermen kan se yngre barn.

Ombordstigning skolebussen

Det er viktig å aldri rush mot en skolebuss. Vent til det blinkende lys og skole buss stoppskilt er vist. Vent til skolebussjåfør helt åpner døren før du forlater området angitt skole buss stopp. Se begge veier før du krysset gaten. Voksen bør følge yngre barn til faktiske skolebussen døren.

Lære barn å gå direkte til setene. Minne barn aldri spille på bussen. De bør sitte vendt fremover og være stille å tillate skolebussjåfør å konsentrere seg.

La skolebussen

Barna skal bli undervist vente til bussjåføren forteller dem de kan stå opp fra sine plasser, samler sine varer og gå til skolebussen døren. En voksen bør være tilgjengelig for å hjelpe yngre barn ned skolebussen trinnene og krysset gatene.

Diverse elementer

Til tider, kan barnet glemme et element på skolebussen eller slippe noe. Minne barnet å aldri kjøre tilbake til bussen for å hente et element. Skole buss stopp skjermen bør bevegelse bussjåføren å stoppe. Voksen får da det ble droppet eller igjen på bussen.

Hvis skolen bussjåføren ikke ser voksne, vent til all trafikk har fjernet fra veien for å få en droppet vare. Ta kontakt med skolen om noe igjen på bussen til å gå og få det.