Nnywellness.com

Å bruke Eternity telefonen


Samsung evigheten er en kompakt berøringsskjerm enhet som AT & T. Mobiltelefon inkluderer multimediefunksjoner som AT & T mobile TV, e-tilgang og en kompetent mobil webleser. Før du åpner noen av disse funksjonene, må en bruker mestre de grunnleggende funksjonene i telefonen, for eksempel samtaler og sende SMS-meldinger. Følge noen retningslinjer for å lære å sette opp og bruke Samsung evigheten for første gang.

Instruksjoner

• Fjern evighetens batterirommet dekke ved å trykke inn på den på baksiden av telefonen. Skyv dekselet opp og fra resten av telefonen. Nøye skyv SIM-kortet inn i SIM card kontakten (med gull delen vender nedover) til kortet låser på plass. Sett inn batteriet i den åpne plassen med Gullkontaktene justering. Sett på batteridekselet.

• Trykk og hold røde strømknappen plassert på forsiden av telefonen til telefonen slås på. Telefonen starter umiddelbart inn i aktivisering splash skjermen. Følg instruksjonene og instruksjoner å registrere Samsung evigheten til trådløsnettverket.

• Trykk de forskjellige ikonene på skjermen for å få tilgang til ulike områder av telefonen. For å åpne telefonmenyen, trykk på "Meny"-ikonet på skjermen. Tilgang cellphone kontakter ved å trykke på "Kontakter"-ikonet. Åpne klokke og kalender ved å tappe klokke eller kalender widget i den øverste venstre delen av skjermen.

• Trykk "Kontakter" ikonet på hovedskjermen. Velg "Opprett kontakt" fra det nye vinduet å åpne skjermbildet "Legg til ny kontakt". Touch delene merket "Fornavn" og "Etternavn", angi navn for den nye kontakter og trykk "OK". Velg feltet tittelen "Telefonnummer" og angi telefonnummeret til din nytt telefonnummer. Trykk "Lagre" på bunnen av vinduet for å lagre den nye kontakten.

• Trykk "Dial" ikonet nederst på berøringsskjermen for å starte den kallende prosessen. Bruk tastaturet på skjermen, angir du telefonnummeret du vil ringe. Trykk den fysiske grønne ringeknappen nederst på skjermen for å slå nummeret. Når kallet er fullført, trykk på rød strømknappen avslutte samtalen og gå tilbake til hovedskjermbildet.

• Trykk på "Meny" for å få opp Samsung Eternity hovedmenyen. Velg "Meldinger" og trykk "Opprett melding" for å opprette en ny tekstmelding. Velg "Trykk til Legg til mottaker" Velg en kontakt fra adresseboken. Etter velger en kontakt, Tapp det tomme skjermen tekstfeltet og bruker det virtuelle tastaturet til å skrive en melding. Trykk "OK" når teksten er skrevet til gå gjennom meldingen. Trykk på "Send"-ikonet nederst på skjermen for å sende meldingen.

Tips og advarsler

  • Slik ringer fra kontaktlisten, trykk på "Kontakter"-ikonet og rull til din ønskede adressebokoppføringen. Når funnet, trykk telefonsamtale ikonet adressebokoppføringen å ringe.