Nnywellness.com

Feilsøke Samsung SGH-a767 med batteri fjernet


Selv med batteriet fjernes, kan du feilsøke enkelte problemer med mobiltelefonen Samsung SGH-a767. Telefonen er manglende evne til å belaste eller slå på er problemer som du kan utføre grunnleggende feilsøking. Feilsøking med batteriet ut er temmelig begrenset til å avgjøre om telefonen har lidd noen form for fysisk skade. Andre problemer som ikke kan koble til Internett eller ringe krever et batteri til feilsøke.

Instruksjoner

• Sjekk det Samsung SGH-a767 lader for synlig skade hvis telefonen ikke har belastet. Skade telefonen lader kan påvirke ytelsen. Hvis ledningen er slitt eller vridd, kan du kontakte tjenesteleverandøren for en erstatning.

• Sjekk mobiltelefonens lading port. Porten er koble laderen. Hvis porten vises skadet eller skjev, må du kanskje en erstatning telefon. Ikke forsøk å reparere porten. Kontakt tjenesteleverandøren.

• Sjekk telefonen for vannskader hvis den ikke virker. Se etter en liten firkantet klistremerke på baksiden av telefonen under batteriet. Plassen er vanligvis hvit. Hvis det er rosa eller rød, telefonen skades vann. Kontakt tjenesteleverandøren din for en ny enhet. Avhengig av planen påføres du en avgift for en erstatning.

• Sjekke batteristatusen på telefonen for å sikre at det er en autorisert produkt. Samsung anbefaler bruk av batterier direkte fra selskapet eller en autorisert tjenesteleverandør. Hvis du er i tvil om batteriet, kan du kontakte mobiltjenesteleverandøren for å be om et nytt batteri. Et gebyr for erstatningsbatteriet tilkomme.