Nnywellness.com

Hvordan kan jeg spore samtaler fra en blokkert mobiltelefonnummer?


Trakasserende telefonsamtaler fra et blokkert eller ukjent nummer er frustrerende å motta. Selv om du ikke kan spore et anrop fra et nummer med ringer blokkering aktivert på egenhånd, trakasserende samtaler er ulovlig, og din telefon operatør og lokale politimyndigheter kan bidra til å sikre at samtalene slutte. Hver operatør varierer litt i de bestemte prosedyrene for å håndtere trakasserende telefonsamtaler, men kan du tar skritt for å fremskynde prosessen.

Instruksjoner

• Dokumentere datoene og tidspunktene du motta anrop fra mobiltelefon med ringer blokkering. Hvis du svarer samtaler, dokumentere samtalen. Hvis personen sier noe truende, dokumentere alle detaljene i hva som er sagt til deg.

• Kontakt din telefon operatør og Forklar at du mottar trakasserende samtaler fra en mobiltelefon med blokkerte flere. I noen tilfeller kan du bli henvist å kontakte lokale politimyndigheter for å inngi politianmeldelse før noe kan tas. Andre operatører kunne håndtere din klage før du filen en politirapport.

• Spør teleoperatøren å etablere en felle på linjen til å identifisere hvor blokkerte mobiltelefon ringe telefonen. I mange situasjoner innebærer dette ringer "dummy" umiddelbart etter trakasserende samtalen, som setter en notasjon antall i din samtaleposter. Dette gjør gjør du vanligvis en samtale til en angitt kode eller en serie med ugyldig tall gitt til deg av din telefon operatør. Teknikere vil søke din telefon poster for koden, og vet at oppringingen forut koden er trakasserende oppringeren.

• Be om at teleoperatøren videresender denne informasjonen til lokale politimyndigheter hvis ytterligere tiltak er nødvendig. Mange lokale bærere kan blokkere telefonnummeret kontakter deg igjen, selv om noen krever en rettskjennelse for å blokkere tall.

Tips og advarsler

  • Hvis du mottar trakasserende telefonsamtaler som truer fysisk skade for deg eller din familie, kontakt den lokale politistasjonen umiddelbart og rapportere hendelsen.