Nnywellness.com

Hva er forskjellene og likhetene mellom TV og en bærbar PC?


Hva er forskjellene og likhetene mellom TV og en bærbar PC?

Når du hører begrepene "TV" og "laptop", kan du føle deg som om de ikke har noe felles; to ikke relatert enheter som helt forskjellige formål. Selv om begge enhetene tilbyr unike funksjoner, er de ikke helt forskjellige fra hverandre. Kjenne både likheter og forskjeller av hver vil hjelpe til å øke din forståelse av disse tekniske enheter.

Funksjonen

Hovedforskjellen mellom en laptop og TV er funksjonene de gir. Bærbare datamaskiner, selv om de kan brukes til å se TV online - er multimedia-enheter som lar deg gjøre mye mer. Med en bærbar datamaskin, kan du skrive dokumenter, video ringe, e-post og surfe på Internett. Bærbare PC-er – av design - bærbare. Selv om noen mindre TVer er også bærbare, er større de ikke. Bærbare datamaskiner, uansett størrelse, kan bæres rundt og drives gjennom batteristrøm. TVer som er utformet til å vises hjemme må kobles til noen form for stikkontakt for å fungere.

Skjermen

Både bærbare datamaskiner og TVer kan utformes med samme type skjerm: en LCD-skjerm eller en LED-skjerm. En LCD-skjerm bruker kompakte fluorescerende lys eller CFL for å belyse krystall diodene. En lys emitting diode skjermen ligner på en LCD-skjerm, bortsett fra den bruker lys utslipp dioder for å belyse bildene. LED-TVer har enten tilbake belysning rundt kantene av panelet, kjent som kanten belysning - eller bak panelet, kjent som innenbys dimming. LED-TVer og bærbare skjermer kan være laget svært tynn, kutte ned på store vekten av enten.

Spill

Både TV og en laptop kan brukes for gaming grunner. Med en TV må du kjøpe en spillkonsoll, for eksempel en PlayStation 3 eller Xbox 360 - for å spille. Det gaming konsollen kobler til TVEN. Aktuelle kablene skal inkluderes med konsollen. Med en bærbar PC, kan du enten kjøpe spill på plate-skjemaet for å spille eller laste ned spill på nettet. Visse spillkonsoller--som PlayStation 3 - lar deg koble til Internett. En gang koplet, kan du laste ned - eller kjøpe - spill online, som kan spilles av på TVEN. Men kan ikke du spille spillplaten beregnet på en bestemt konsoll på den bærbare datamaskinen.

Kombinerer to

En bærbar PC og TV kan brukes sammen med hjelp av en High Definition Multimedia Interface kabel. Disse kablene kan kjøpes på en rekke elektroniske butikker eller online. Laptop og TV må ha en HDMI-tilkobling. Bare koble datamaskinen til TVEN via HDMI-kabelen, og du kan bruke skjermen som en bærbar PC-skjerm. Dette er nyttig hvis du har en bærbar PC skjermen hvilke er for liten for din smak. En gang koplet, kan du surfe på nettet på skjermen, se filmer som du spiller - eller streaming--fra datamaskinen.