Nnywellness.com

Hvordan få musikk på iPod etter du laste ned sanger


IPod gir deg tilgang til alle favorittmusikken i én praktisk plass på en enhet som enkelt passer i lommen, vesken, eller ryggsekk. Enten du venter på en avtale, eller er ute etter en løpe, har tilgang til alle musikkfilene betyr du ikke trenger å gå glipp av et beat. Musikk, video, programmer, og bildene overføres til iPod via iTunes, Apples eksklusive mediespiller. ITunes er gratis å laste ned for både PC og Mac, og lar deg tilpasse, legge til eller endre musikken på iPod når som helst.

Instruksjoner

• Slå på din Mac eller PC og åpne iTunes.

• Last ned musikken du ønsker å synkronisere til iPod ved å kjøpe sangen eller albumet "iTunes Store» i iTunes.

• Slå på iPod, og koble iPod til datamaskinen med USB-kabelen som følger med iPod. Du vil vite din iPod er koblet til datamaskinen når iTunes menyen til venstre notater iPod navn.

• Klikk på din iPod ikon under "Enheter"-menyen på skjermen din iTunes. Det vises et sammendrag av din nåværende iPod bruk, inkludert iPod navn, serienummer, minne og kapasiteten.

• Klikk kategorien "Musikk" for å se alternativene for hvordan iPod mottar musikk fra iTunes-kontoen din. Velge "Synkroniser musikk" og "hele musikkbiblioteket" vil automatisk synkronisere (eller oppdatere) alt om musikk til iPod når den er koblet til datamaskinen med iTunes åpen. Velge "valgte spillelister, artister og sjangere", vises en liste over spillelister, slik at du kan kontrollere spillelistene du vil laste ned til iPod.

• Klikk "sync" i nedre høyre hjørne i kategorien "Musikk" på iTunes når du har valgt all musikken du vil laste opp t iPod. Både iPod og iTunes skjermen i den øverste midtdel av iTunes menyen vil merke at iPod er blir synkronisert med nyeste iTunes kjøp.

• Koble iPod når på iTunes-menyen viser notater som din iPod synkroniseringen er fullført, og at det er greit å koble enheten. Du riktig kobler iPod fra datamaskinen, trykk på "mate ut"-knappen ved siden av din iPod på i venstre kolonne på iTunes-menyen. Når iPod er koblet, vises ikke informasjonen din iPod i iTunes-menykolonnen.

Tips og advarsler

  • For å kjøpe musikk fra iTunes, må du være den autoriserte brukeren på et kredittkort som er knyttet til din iTunes-konto. Hvis du ikke har et kreditt- eller debet kort du bruker, kan du kjøpe en iTunes-gavekort å forskuddsbetale for varene du kjøper gjennom iTunes. iTunes-gavekort kan kjøpes hvor store gavekort eller iPod selges.
  • Apple bemerker at iTunes gir flere millioner sanger fra nesten hvilken som helst artist eller stil du kanskje liker, slik at du alltid har tilgang til favorittmusikken din uten rot og tilfeldig avspilling av komprimerte disker.