Nnywellness.com

2005 Ford Freestyle vanlige problemer


2005 Ford Freestyle vanlige problemer

Siden 1903 har Ford levert drivere med pålitelig kjøretøy som kreves for å møte standardene for automobile sikkerhet. Selv om bilen produksjon har blitt mye mer effektiv og teknologisk avanserte, er de fleste fabrikater og modeller ikke uten sine problemer. For flere modeller---som 2005 Ford fri---oppstå flere minnes og kjøretøy problemer i årene etter utgivelsen deres.

Låsene

Noen ganger minnes skje ikke på en liten valgt noen biler, men på en masse skala. Slik er tilfellet med en Ford klinke tilbakekalling som resulterte i totalt 139,537 potensielt berørte kjøretøy. Tilbakekallingen utstedt i 2006 bekymret deksellåsen side. Kalde ørkenområder var klinke mekanismen utsatt for vann infiltrasjon, som kan resultere i låsen frysing når temperaturen tillot den. Problemet har noen potensielt farlige konsekvenser som deksellåsen "pawl" har potensial til å ikke tilbake til låst posisjon når døren er i en lukket tilstand. Den resulterende situasjonen føre en dør til åpningen under drift av kjøretøyet.

Drivstoff System

I slutten av 2005, ble over 123,000 Ford Freestyles tilbakekalt på grunn av drivstoff systemproblemer. I mange biler brukes stropper til å sikre drivstofftanker til kroppen av bilen. I Freestyles var disse remmene utsatt for å bryte, som forårsaket den potensielle trusselen fra drivstofftanken---samt varmeskjold---å slippe og landet på drivakselen eller eksos. Dette problemet kan føre Cerrione grunn for skade fra slippe. Den resulterende Cerrione utgjør en alvorlig tenning trussel om en brann-kilde er i nærheten.

Kraften tog, bremser og motorer

Selv om fleste problemer på en masse skala, som vanligvis resulterer i minnes, er det mange vanlige problemer som finnes for mindre grupper av mennesker. Lover, kjent som sitron lover har blitt vedtatt for å sikre at hvis en forbruker mottar et kjøretøy som får kontinuerlig problemer, er han berettiget til et nytt kjøretøy. Problemer utstilt inkludere drivverk problemer, der klager har blitt arkivert sier at problemer skjedd bare noen dager etter kjøp av kjøretøyet. Brems pulsering er et annet problem, hvilke kanne forhindre bilen stoppe i rimelig avstand. Motorens kjølesystem problemer ofte resultere i motoren opererer med en redusert hastighet i forhold til normal, ofte mangler alle advarsler og indikatorer.