Nnywellness.com

Hvordan spare på SIM-kortet


Hvordan spare på SIM-kortet

Mobiltelefonen bruker et SIM-kort til å lagre viktig informasjon og koble deg til et trådløst nettverk. Kortet er liten og flyttbar, og kan ofte overføres fra en telefon til en annen. Lagring av elementer som viktige telefoner betyr kontaktene på SIM-kortet du har sikkerhetskopiert ved en feilende innretning. Det betyr også at informasjonen vil gå med deg når du bytter til en ny telefon. Mange enheter støtter denne hendige funksjonen.

Instruksjoner

• Sikre SIM-kortet er riktig satt inn i enheten. Metall kontaktene skal være vendt. Slå på telefonen.

• Blar du ønsker å lagre og trykker "OK" for å åpne den.

• Åpne "Alternativer"-menyen. Merk og velg "Lagre til SIM" eller "Kopiere SIM-kortet." Hvis du kopierer adressebokoppføringene, kan noen telefoner du velge flere oppføringer ved å velge "Velg flere." Ellers må du gjenta prosessen for hver vare.

Tips og advarsler

  • Dette er generalisert instruksjoner for å hjelpe deg i å lagre elementer på SIM-kortet i en GSM-telefon. Prosessen kan være litt annerledes for modellen. I tillegg har ikke alle telefoner alternativet "Lagre til SIM". Se brukerhåndboken for detaljer. Det kan hende at bruksanvisninger på mobilleverandørens nettsted.
  • Elementer som bilder, musikk eller videoer kan ikke lagres på SIM-kortet.