Nnywellness.com

Vise Live satellitt


Vise Live satellitt

Viser live satellitt krever installasjon og riktig sikter til en antenne. Sikter parabolen oppnås gjennom gradvis opp/ned og venstre/høyre justeringer parabolen mens montert. Mens mange mennesker er avhengige av en profesjonell å gi denne installasjonen, kan du installere og mål en satellitt selv og motta live satellitt-programmer på TV så lenge du har tålmodighet og ved hjelp av en annen person.

Instruksjoner

• Kontroller at Monteringsområdet for parabolen gir en oversikt over de sørlige himmelen, og at det ikke er som kan forstyrre satellittmottak. Velg parabolen mot sør himmelen, men ikke bekymre deg presise mål før senere. Også bruke en håndholdt nivå til å måle langs flere punkter på i dish mast. Dette vil sikre at parabolen er nivå.

• Koble TV til satelittmottaker som kommer med parabol. Du gjør dette, kan du bruke standard A / V-kabler som leveres med satelittmottaker. Disse kablene har en rød, hvit og gul spissen på hver ende. Du vil merke at baksiden av TVEN og mottakeren har A / V-porter som er tilsvarende røde, hvite og gule. Koble en rekke utstikkerne til TVEN og den andre satt til mottakeren.

• Koble koaksialkabelen til satelittmottaker. Dette er kabelen som går fra rett utenfor. Den er koblet til baksiden av mottakeren, til "ANT IN"-porten.

• Slå på mottakeren og TV, som vil føre til en meny å støvel opp på TV. Velg "signal meter skjermen" på denne menyen og gå tilbake til rett utenfor. Har en venn bo signal meter skjermen inne.

• Line opp parabolen ved første å gjøre høyde-basert (opp/ned) justeringer parabolen. Etter hver justering, vent 5-10 sekunder å høre fra vennen din på signalet meter skjermen inne, fordi skjermen vil gi veiledning om hvor nær du er å treffe satellitten over via en liste med koordinater. Skjermen vil varsle deg som du "treffer" disse koordinatene. Foreta ytterligere justeringer etter behov.

• Line opp parabolen også ved å gjøre asimut-basert (venstre/høyre) justeringer, igjen venter veiledning fra meter skjermen etter hver justering. Live satellitt kan vises på TV når signalet meter skjermen rapporterer en samlet signalstyrken resepsjonen 70 til 80. Denne signalstyrke anses ideell for live satellitt-visning.