Nnywellness.com

Hva er et SIM-kortleser?


Hva er et SIM-kortleser?

Et subscriber identity module - bedre kjent som et SIM-kort, er hjertet av mobiltelefonen. Den lagrer telefonnumre, tekstmeldinger, bilder, musikk og annen informasjon du trenger å lagre på din mobiltelefon. Et SIM-kortleser er en rask måte å få tilgang til informasjon lagret på et SIM-kort.

Identifikasjon

Et SIM-kortleser er en liten enhet som ligner på en flash-stasjon. Kortet har en plass i den ene eller siden som SIM-kortet er plassert. Den andre enden av en kortleser inneholder den mannlige halvdelen av en USB-tilkobling.

Pris

SIM card leserne varierer i pris fra $10 til så mye som $200, avhengig av merke, kvalitet og evner av leseren (se ressurser).

Funksjonen

Sett inn SIM-kortleseren SIM-kort, plugg kortleseren i USB-porten på en datamaskin og brukeren kan importere/eksportere adresser og telefonnumre til Outlook eller andre adressebøker, sikkerhetskopiere det SIM card å beskytte dataene i tilfelle svikt og overføre informasjon fra ett kort til en annen. Brukere kan legge til/slette, søke og redigere telefonoppføringer på kortet. Data kan være både leses og skrives på SIM-kortet. Hvis SIM-kortet mislyktes, kan kortleseren gjenoppretting av data. Noen lesere lar brukere vise opptil de siste 10 numrene ringes.

Ulemper

SIM card leserne fungerer ikke på alle typer mobiltelefoner. Hvis en telefon ikke har et SIM-kort, eller hvis telefonen er valgt som standard ikke automatisk skrive informasjon til SIM-kortet, er kortleseren ubrukelig.

Fun Fact

Din ektefelle kan vise aktiviteter på et SIM-kortleser.
SIM-kortleseren gjør foreldre og ektefeller til umiddelbar spioner. Ett kort er annonsert som muliggjør foreldre å se på deres tenåringer aktiviteter som fusk, festing og drikking. En annen kortleser touts seg som en måte å sikre at en ektefelle blir trofast, leseren kan komme og vise slettede tekstmeldinger.