Nnywellness.com

Hvordan å montere en iPhone 4


Hvordan å montere en iPhone 4
IPhone 4 inneholder en rekke funksjoner i en liten pakke, men måten telefonen integreres med iTunes er dette den eneste metoden for å overføre data til og fra telefonen. Det kan være ganger når du ønsker å montere din iPhone 4 som en harddisk på datamaskinen, slik at du kan bla gjennom innholdet og selv overføre bilder og musikk til og fra enheten direkte.

Instruksjoner

• Last ned telefon disken programvaren ved å gå til www.macroplant.com/phonedisk og klikke koblingen "Last ned" for Mac eller PC, avhengig av datamaskinen du bruker.

• Åpne den nedlastede filen og klikk installasjonsfilen for å begynne installasjonen. På Windows, kan du velge å åpne zip-filen i Windows Utforsker, så du vil nå kunne Dobbeltklikk installasjonsprogrammet å starte installasjonen.

• Lukk registreringsskjermbildet ved å klikke "Lukk"-knappen hvis du vil evaluere programmet i 15 dager.

• Koble USB-kabelen i kontakten på bunnen av iPhone 4 iPhone og koble den andre enden til en tilgjengelig USB-kontakten på datamaskinen.

• Se etter det telefonen Disk-ikonet nederst til høyre på skjermen. Ikonet ser ut som en iPhone med en gul mappe ovenfor. Høyreklikk dette ikonet for å vise menyen, og hold musen over navnet på din iPhone. Klikk alternativet for å "Avsløre i Utforsker." Dette åpner Utforsker der du får tilgang til filene på telefonen direkte.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du endrer eller sletter filer på telefonen, slette viktige systemfiler kan forårsake telefonen funksjonsfeil.