Nnywellness.com

Hvordan bygge din egen kanal


Hvordan bygge din egen kanal

Ted Turner ble tar over sin fars billboard virksomhet, i en alder av 24, en media mogul, bli en internasjonale medier figur. Til tross for Turners eksempel kan bygge din egen kanal ta flere år, fra å utvikle programmer til å jobbe ut logistikk med kabel-leverandører. Det vil også innebære betydelig startkapital og samordning av kreative og business personell. Vinduet for å søke en båndbredde lisens endres, slik at du bør holde med alle offentlige varsler gitt av Federal Communications Commission.

Instruksjoner

• Utvikle en forretningsplan for nettverket kabel-TV. Du bør bestemme hva slags programmering vil du utvikle og hva publikum nisje du vil målrette. En forretningsplan skal har detaljerte anslag om lønnsomheten, økonomiske mål og både langsiktige og kortsiktige kreative planer for nettverket.

• Sikre finansiering for nettverket. Du kan ta ut riktig lån, utnytte den stasjonen & rsquo; s eiendeler, eller ta i co finansfolk dele utgiftene.

• Søke om en lisens med Federal Communications Commission. Programmet inneholder informasjon om enheten, postadressen, navnet på samfunnet servert, en avtale til mulige fremtidige bøter og en erklæring om inkludering av nettverk & rsquo; s likestilling programmet. Du fylle ut og sende inn søknaden på FCC nettsted gjennom dens universell Lisensiering System, en elektronisk program til å håndtere lisens programmer (se ressurs). Du kan skrive ut en personlig kopi av programmet og etter innlevering, skal motta en søknad mottatt varsel i posten. Påmeldingsavgiften er ofte prohibitively høy og avhenger av kringkastingsområde og andre faktorer. Søknadsprosessen kan være lang og krever budgivning på båndbredde spektrum på auksjon.

• Tilegne seg noen virksomhet lisenser som kreves av staten eller byen. Du vil også ønske å kjøpe business forsikring som dekker tap eller skade av stasjonens eiendommen. I tillegg kan du opprette nettverket som et begrenset ansvar corporation (LLC) for å beskytte dine personlige eiendeler.

• Ansette personell for nettverket. Du trenger en programmering director, forretningsdrift og juridisk representasjon. I de tidlige fasene av bygge network, vil personellet bidra til å implementere dine kortsiktige og langsiktige strategier.

• Utvikle nettverk programmering. Du bør tilegne deg å etablere en tone og stemning for din viser. For eksempel har FX et rykte for modig, ukonvensjonelle viser, mens Bravo har utviklet banebrytende reality TV. Fordi nettverket kabel, kan du utvikle mer provoserende viser.

• Sikre hjelpeutstyr rettighetene for TV-programmer i syndikering. Du kan kjøpe rettighetene til å kringkaste gamle episoder av populære TV-programmer og bruke dem til å fylle ut din programmering tidsplan.

• Opprette en annonseavdeling for din TV. Denne avdelingen vil forhandle priser og avtaler med annonsører, samt utforme fremmende pakke for ditt eget nettverk. Annonsering er en viktig del av TV. Avdelingen bør inkludere erfaren TV reklame spesialister.

• Forhandle en avtale med kabel-leverandører, som Cox kommunikasjon og DirectTV. Prisen du får avhenger av en kombinasjon av viewership og programmeringen. Et nettverk som ESPN, som har blitt synonymt med sport, kostnader så mye som $5 for hver husholdning, mens et nettverk som Nickelodeon mottar mindre enn 25 cent.