Nnywellness.com

Enheter som forstyrrer Mobile signaler


Enheter som forstyrrer Mobile signaler

Mobiltelefoner var ment å bli brukt som en måte å kommunisere ved hjelp av fastnettet var upraktisk eller umulig. Dessverre mobiltelefoner er avhengig av signaler som kan bli forstyrret på ubekvemme tider. Det er mange enheter som kan avbryte transportabel telefon signaler, inkludert noen som er opprettet spesielt for å blokkere disse signalene.

Høreapparater

Mens bruker mobiltelefon i nærheten av høreapparater ikke kan forårsake du mister et signal, kan en elektromagnetisk interferens oppstå. Radiobølger utsendt av transportabel telefonene er årsaken hva denne innblandingen. Mens du ikke kan motta forstyrrelser gjennom telefonen, vil de med høreapparater oppleve mye ubehag.

Datamaskiner

Det kan ha oppstått en merkelig magnetisk lyd emitting fra telefonen mens rundt en datamaskin under en samtale. Det er fordi dataskjermer er følsomme for elektromagnetiske felt. Noen ganger forsvinner forstyrrelsene når du svare på anropet, men hvis elektromagnetisk stråling er sterk nok, vil du fortsatt høre avbrudd.

Mobilnettet Jammers

En "cellular Misery" er en enhet som ble laget for å føre en "døde sonen." Når radiosignaler blokkeres, er dette en død-sone. Mobilnettet jammers gi ut signaler på samme frekvens som mobiltelefoner. Dette dermed avbryter signalet og blokkerer. Hvis du er innenfor en cellular Misery, signalet blokkeres dessverre, det er ingen enkel måte å fortelle om det var forårsaket av en cellular Misery. Disse jammers er tilgjengelig online, selv om de er forbudt i de fleste land.