Nnywellness.com

Sprakk Flexplate symptomer


Sprakk Flexplate symptomer

En viktig del av en bilmotor utstyrt med automatgir, et flexplate består av et stykke tykk metallplater som bolter til Veivaksel og dreiemoment konverter. Ligner på funksjonen til en svinghjulet i manuell girkasse søkemotorer og kalles et flexplate på grunn av sin ekspansjon, eller bøye, under drift av motoren, flexplate bruk presenterer muligheter for sprekker å utvikle.

Støy

Det klassiske og mest åpenbare symptomet på en sprakk flexplate innebærer lyden den lager mens motoren er i gang. Beskrivelser av lyden inkluderer clanking, piping og en lett Banking. Årsaken til lyden innebærer det flexplate stedet og dets funksjon. Disse faktorene sikre at når motoren starter og driveren setter den i stasjonen, det sprakk flexplate bevegelse vil skape en støy.

Strømbrudd

Ved høye hastigheter varer flexplate - som de fleste motordeler, en betydelig belastning og stress. Når det utvikler en sprekk, det kan ikke fungere som forventet og en konsekvens innebærer tap av kraft ved høye hastigheter.

Dårlig drivstoff kjørelengde

Som tap av makt, kan dette symptomet skyldes mange faktorer enn en sprakk flexplate. Men har en sprakk flexplate blitt rapportert å redusere gass kjørelengde, på grunn av ineffektivitet som opprettes i motoren når den ikke utføre som forventet.