Nnywellness.com

Hvordan endre døren låser på en Camry


To typer låser kan brukes i en Camry, manuelle og elektriske. Begge typer kan erstattes på samme måte. Manuell låsen har en push-pull-knapp. Den elektriske dørlås har en aktuator; Det kan brukes med en nøkkel på utsiden og en bryter på innsiden. Tumblers er de samme i både elektrisk og manuell versjoner. Ny lås samlingen vil komme med to nøkler, eller du kan gå til en Låsesmed og få ham gjøre din opprinnelige nøkkel passer den nye samlingen. Før du demontere døren, sikre at manuell skyv / trekk-knappen vil låse døra eller at din elektroniske aktuator fungerer med innsiden bytte.

Instruksjoner

Demontering

Ta av negative batterikabelen.
Koble batterikabelen før du begynner demontering for å unngå en elektrisk kort.

Dørpanelet må gå av til samlingen lås.
Fjerne to Phillips skruer under caps nærmest dashbordet og de to skruene under armrest. Hvis bilen har en skrue under lys dekselet - ikke alle Camrys--fjerner som også. Fjerne push pins på slutten av dørpanelet med en bred flat skrutrekker. Sette inn skrutrekkeren ved stiften og press pin. Men vær forsiktig. Legge for mye press vil sprekke plast dørpanelet. Bunnen av døren har to eller tre tegnestifter; Følg samme fremgangsmåte med to eller tre push pins nederst på døren.

Rammen er under dørhåndtak.
Skru ut skruen fra døren håndtak rammen. Ta av frontrammen med en flat, tunge sparkel, ta vare ikke for å sprekk plast rammen. På toppen av døren passer panelet i sporet på vinduet. Fjerne panelet, løft og rist den. På baksiden av panelet, ledninger blir plugget inn bryteren vinduet og døren låsebryter. Koble fra alle kabler og legge panelet til side.

Nål nebbtangen brukes til å fjerne plast og våren.
Ta av plast fuktighet barriere og vise innsiden av døren. Fjern aktuator rod klippet fra samlingen lås eller hvis låsen er manuell, ta av push-pull rod klippet. Den dørlås beholde klipp med en lang vinklet nål nebbtangen og ta lås forsamlingen ut av døren, fullfører demontering.

Gjenoppbygging

Har din lås montering montert til din opprinnelige nøkkel.
Plass nye døren lås forsamlingen i hullet i døren. Sette våren klippet på låsen, er Kontroller at den sikret svært tett. Erstatte aktuator stang og klippet i samlingen lås, eller hvis det er manuell, returnere skyv / trekk-stang og utklipp til samlingen lås. Sett tilbake fuktsperre, ledningene er gjennom åpningen i plast-barrieren. Koble ledningene på døren lås og vinduet bryterne.

Phillips trim skruer holder dørpanelet på plass.
Henge dørpanelet, inkludert plast push pins, på vinduet groove. Med hælen av hånden, trykk pinnene inn i hullet i døren til dørpanelene er sikker. Erstatt alle Phillips skruer i dørpanelet.

En tung sparkel er nødvendig å fjerne og erstatte rammen.
Bruke en tunge sparkel erstatte døren håndtak plast rammen, ta vare ikke for å sprekk rammen, deretter sett i skruen. Dette fullfører reassembly.

• Koble batterikabelen.

Tips og advarsler

  • Ta deg tid og husker hvor alt går.
  • Vær forsiktig av metall når gjennom tilgang hullene. Metallplater er skarp.