Nnywellness.com

Trinnvis frontrute erstatning


Trinnvis frontrute erstatning

Frontruter må byttes noen ganger. Så uheldig som det kan være, det er en uunngåelig del av bileiere. Reparere eller erstatte en frontrute er alltid kostbare. Ikke bare er det kostnaden av glasset selv, men lønnskostnader er ofte overdreven. Selv hente en brukt frontruten fra en restverdi verksted er dyrt når du faktor i lønnskostnader. Heldigvis, endre en frontrute er en veldig enkel prosess som du kan gjøre på egen hånd. Dette vil ikke bare spare penger, men gi deg tilfredsstillelse av å fullføre jobben selv.

Innledende forberedelse

Fjerne alle elementer som kan reddes fra frontruten. Hvis du vil bruke den samme speil eller vindusviskerne nye frontruten, må du nøye lirke dem av med en flat skrutrekker.

Du bør også dekke alle defroster vents på dashbordet. Dekke dem med maskeringstape å hindre glass partikler faller innenfor når frontruten er fjernet. Hvis glass finner veien til defroster det kunne blåse inn i bilen når noen luft, så det er viktig å ta forholdsregler for å holde dette skjer.

Frontruten fjerning

Inspisere gummitetningen rundt grensen av frontruten. Hvis det er i god stand og kan gjenbrukes, vær forsiktig peeling det opp. Hvis det kan bli skrellet av i ett stykke den kan brukes på erstatning frontruten. Hvis pakningen er blitt stive eller har utviklet sprekker, skal den erstattes. I dette tilfellet kan du spare tid ved å bruke et verktøy kniv til å bare sette gjennom pakningen.

Fest sugekoppen håndtak på utsiden av frontruten å løfte den ut av bilen. Hvis det finnes ingen sugekraft håndtak, presse frontruten ut fra innsiden av bilen, å ha en venn på utsiden å ta det og løft den ut. Bruk tykk, kuttet resistente hansker når du håndterer glasset. Pakk gamle frontruten i en lagring teppe og sett den til side til resirkuleres senere.

Rengjøring og frontruten Prep

Bruke en butikk vac å vaske bort glass fragmenter eller løs rusk. Nøye klippe bort alle typer pakning materiale ved hjelp av en enkel kant razor blad. Også Undersøk metall hvor gamle frontruten uthvilt. Se etter noen flekker av rust. Disse må være pusset til Bart metall og deretter malt med en primer å hindre rust fra tilbake.

Rengjør noen gamle lim fra kant av frontruten ved å skrape den med et barberblad. Når glasset er ren, bruk en klut gni frontruten primer over kanten. Primer åpner molekylene i frit bandet av glasset, slik at pakningen å danne en lufttett og vanntett segl med glass. Merk at noen merker refererer til frontruten primer som "frit bandet Aktivator".

Installere nye frontruten

Gjelde uretan lim til kanten av glasset og frontruten pakningen. Overholde pakningen til frontruten og nøye trykk frontruten på plass på bilen. Bruk en fuktig klut for å fjerne alle lim som kan ha presset ut på kroppen av bilen. At limet tørke i henhold til instruksjonene fra bestemte merket at du valgte å bruke.

Når limet har tørket og vinduet er fast på plass, erstatte vindusviskerne og bakspeilet. Også fjerne maske tape fra avriming vents og gi området et sluttrengjøring med en fuktig klut.