Nnywellness.com

Hvordan feilsøker jeg en 2002 Jetta?


Hvordan feilsøker jeg en 2002 Jetta?

Volkswagen Jetta er produsert og markedsført av Volkswagen siden 1979. Firedørs, mellomstore sedan har gått gjennom en rekke styling oppdateringer og fortsetter å bli produsert og solgt i 2011. Tidlige modeller av Jetta så to-dørs versjoner av kjøretøy og annerledes navn avhengig den ble solgt i. Feilsøking i 2002 er Jetta når det ikke fungerer som det skal en trinnvis tilnærming å prøve å identifisere kilden til problemet.

Instruksjoner

• Se under din 2002 Volkswagen Jetta når du går til det hver morgen. Du er på utkikk etter alle kvittere av en lekkasje fra motor og girkasse. Morgenen er en god tid å se etter disse små lekkasjer som bilen har hatt en lang nok tid til å sitte i en plass slik at motoren og andre komponenter å kjøle.

• Finne sikringsskapet Jetta, fjerne og inspisere riktig sikringen hvis det er et elektrisk tilbehør som ikke fungerer. Bilindustrien sikringer har en se gjennom plast slutt som inneholder en liten metal bandet eller stripe. Hvis denne stripen er ødelagt så sikringen er blåst og må erstattes.

• Åpne motor panseret og trekke ut olje måling og bekrefte oljenivået er over "Legg til"-linjen. Mens motoren panseret er åpen og motoren er kald er det en god tid å inspisere motor kjølevæske nivå og overføring væske. Girolje har en lang dipstick ligner på måling for olje, og motorens kjølevann vil ha en plast reservoaret på én side av motoren. Reservoaret er gjennomsiktig plast boliger slik at du kan se hvor mye kjølevæske er inne. Hvis det er mellom de to linjene i huset så er nivået riktig. Bare legge motorens kjølevann når motoren har hatt en sjanse til å kjøle ned.

• Aktivere din 2002 Volkswagen Jetta og lytte til hvordan det angitt. Hvis din Jetta er en carbureted motor, og den kjører grov, kan drivstoffblandingen angis feil. Med motoren fortsatt kjører, åpne panseret til din Jetta og Finn en liten justering skrue foran forgasseren. Bruk en slot skrutrekker og gjør denne skruen til motoren starter til inaktiv jevnt. Forbrenningsmotorer krever riktig mengde drivstoff og luft for at de skal kjøre riktig. Hvis dette ikke er angitt riktig motoren kjøres grov og du kan lukte gass. Mens motoren går titt på drivstoff måle for å bekrefte at du har nok gass tanken for turen.

• Prøvekjøre Jetta og trykk ned gasspedalen med foten, observere hvordan Jetta akselererer. Hvis det er en å nøle eller liten forsinkelse, kan du ha en plugget eller gummed opp dieselfilter. Når du returnerer fra test stasjonen, åpne panseret til din Jetta, finne, fjerne og erstatte drivstoffilteret i drivstofftanken.

Tips og advarsler

  • Kontakt din lokale Volkwagen-forhandler eller ringe Volkwagen direkte for å se om det er noen husker merknader for 2002 Jetta.