Nnywellness.com

Hvordan teste Auto dynamoer


Hvordan teste Auto dynamoer

Auto dynamoer er varig, effektiv og sjelden krever vedlikehold. Mest moderne dynamoer kjøre problemfritt 100.000 miles eller mer. Hvis du finner at auto batteriet har mindre energi å starte bilen, og du har sjekket batteriet, eller lysene på bilen ikke synes å være så lyst, er det mulig produserer din Dynamo ikke nok strøm. Dette kan være en mangel eller spenning eller ampere. Vil du teste dine auto Dynamo.

Instruksjoner

• Satt på gummihansker og vernebriller. Auto dynamoer generere mye strøm, så du må beskytte deg mot å få en elektrisk støt og elektrisk gnister treffer øynene. Sikre du slipper løs klesdrakt eller smykker, som du må starte motoren for å teste dynamoen.

• Åpne bilens hette. Start motoren, og la den inaktiv i noen minutter. Angi din multimeter for å måle volt. Hvis det er en variabel multimeter, satt spenningen mellom 10 til 20 volt.

• Legg sensoren på slutten av røde ledningen som festes til din multimeter på positive terminalen batteriet. Terminalen er merket "+". Legg sensoren på slutten av svarte ledningen knyttet til multimeter på den negative terminalen på batteriet.

• Lese displayet multimeter. Det vil lese mellom 13 og 15 volt hvis dynamoen fungerer. Hvis det er mindre enn 13 volt, fungerer dynamoen ikke riktig.

• Få en hjelper å sitte i auto og øke søkemotor rev's til 2000 rpm. Kontrollere spenningen fra dynamoen bruker multimeter på samme måte som før. Det vil lese mellom 13 og 15 volt hvis det fungerer riktig. Hvis det står høyere eller lavere, må spenningsregulator i din Dynamo kontrolleres av en profesjonell. Øke søkemotor hastigheten øker spenningen, men en riktig drift spenningsregulator automatisk kompenserer og holder det mellom 13 og 15 volt.

• Redusere motorens turtall tilbake til inaktiv. Angi din multimeter for å måle ampere. Konfigurere den i 50 til 100 ampere området hvis multimter er justerbar. Riktig produsere drift dynamoer mellom 50 og 100 ampere i gjennomsnitt.

• Anbringer sensoren på slutten av røde ledningen på positive batteriet terminal, deretter sette andre sensoren på den negative terminalen. Lese displayet multimeter. Det bør være 50 og 60 ampere.

• Få hjelperen aktivere alt elektrisk utstyr i bilen. Du må slå på lysene, varmer-fan, vindusviskerne, bak-vinduet defroster, stereo og alt annet som kjøres av bilens batteri.

• Bruke multimeter på samme måte som før og lese skjermen. Ampere øke betydelig, hvis dynamoen fungerer. Forventer en lesning over 75 ampere, avhengig av utstyret du har slått på. Hvis det er lite eller ingen økning din Dynamo ikke justerer for energien som kreves for å drive elektriske artikler så du trenger å få sjekket.

• Gjenta testen ampere, men få hjelperen til å øke omdreininger til 2000 rpm. Ampere øker, men bare litt, hvis din Dynamo fungerer.

• Slå av elektriske enheter i bilen og slår av motoren. Lukke panseret.