Nnywellness.com

Hvordan Program en parabolen nettverk mottaker


Hvordan Program en parabolen nettverk mottaker

Parabolen Network er en satellitt TV-selskapet som overfører høydefinisjons - TV, sport og filmer til boliger over hele landet. Med den medfølgende kabelboksen, kan brukeren navigere en programmering guide og ta opp programmer, via en fjernkontroll som kommer pakket med utstyret. Når du starter datamaskinen for første gang, kan du programmere denne mottakeren som skal vise de kanaler og programmer du vil vise og fjerne de du ikke. Dette gjør trenger du bare å hekte parabolen nettverk mottakeren til TVen og få telefonen klar til å kalle en Dish Network profesjonell.

Instruksjoner

• Slå på TVen og Dish Network mottakeren ved hjelp av universelle fjernkontrollen som fulgte med ditt utstyr. Kontroller at TV er innstilt til inngangen som Dish Network mottakeren er koblet. Når begge er på, vil du se enten et program, en tom skjerm eller parabolen nettverk-menyen.

• Trykk på "Guide" knappen i midten av parabol nettverket eksternt. Du vil se alle tilgjengelige kanal alternativene, med kanalene du kan se i hvitt og kanaler som du abonnerer farget i rødt. Trykk på "Guide" for å få opp programmering guiden for systemet. Hvis du ikke har valgt en kabel pakke, alle kanalene i guiden er røde og du vil ikke kunne se noe.

• Bruke telefonen til å ringe 1-800-333-3474 kobles til en agent som vil hjelpe deg med å velge en programmering pakke og program mottakeren deretter. Personen du snakker med kan be deg om å trykke på "System Info"-knappen på frontpanelet på mottakeren, for å få tilgang til ytterligere informasjon om enheten og service. La representant vet hvilken pakke du kanskje allerede har og hva du ønsker å få tilgang til-kanaler, og han vil gi deg priser og informasjon om flere produkter å velge mellom. Når du har gjort en avgjørelse, vil agenten eksternt program Dish Network mottakeren slik at du kan vise de nye kanalene.

• Trykk "Guide" å gå tilbake til programmering guide. Hvis du ikke ser endringene for umiddelbart, slå av Dish Network mottakeren og vent litt før slå på igjen. Innen 15 minutter, bør du kunne få tilgang til nylig programmert kanaler i programmering guiden. Hvis dette ikke skjer, eller hvis kanaler du ikke har bestilt vises i hvitt og kanaler du bestille er fortsatt rødt, ringe 800-nummeret igjen å varsle en agent for problemet.