Nnywellness.com

Liste over Toyota kjøretøy


Toyota Motor Company ble etablert i 1937; Selskapet ble en divisjon av Toyoda automatisk vevstol arbeider grunnlagt av Sakichi Toyoda. Toyota inn USA bil markedet i 1957, med innføringen av Toyopet. Mer enn fem tiår senere, ble Toyota verdens største bilprodusenten. Toyota har et rykte for høy kvalitet, langvarig kjøretøyer.

Toyota Avalon

Toyota introdusert Avalon for 1995-modellåret; den erstattet Toyota Cressida (utgått i 1992) som Toyota store flaggskip sedan. Avalon er redesignet to ganger - en gang for 1999-modellåret og igjen for modellåret 2006. 2009 modellen ble ansett som "Beste samlet verdi av året (store Sedan)" av forskningsgruppen Intellichoice.

Toyota Camry

Camry er en Toyota eldste modeller, dateres tilbake til 1983. Hvis solgte er noen indikasjon, vil Camry ikke gå bort helst snart. Det var den mest solgte sedanen i USA for 2008 og 2009 modell år (andre - og tredje-beste kjøretøy samlet), amerikanske nyheter rangeringer og anmeldelser.

Toyota Corolla

Introdusert i USA for 1968-modellåret, er Corolla den eldste bil i Toyotas lineup. Corolla har alltid vært en kompakt bil med en liten, drivstoff-drikker motor. Det er den bestselgende bil gjennom tidene, ifølge Toyotas salg anslag. Corolla ble redesignet for 2009 modellår og kalt en "Best Buy" av Consumer's Digest.

Toyota 4Runner

Toyota 4Runner har fått et rykte for å være en robust, sti-karakter SUV, uten å ofre drivability og komfort. 4Runner ble opprinnelig introdusert i 1984 (som en todørs SUV), og ble redesignet for 2010 modellen-året (femte generasjon). 4Runner ble kalt "Beste mellomstore multi aktivitet kjøretøy for første kvalitet av forskningsgruppen JD Power" og medarbeidere i 2009.

Toyota Prius

Prius var ikke den første gass-elektrisk hybrid introdusert i USA (Honda Insight ble utgitt i 2000, en full modell-året før til Prius); men er det uten tvil den mest kjente. Prius bruker et system kalt "regenererende oppbremsing" lade batteriet og kjøre den elektriske motoren. 2010 Prius er vurdert på 51 mpg i byen og 48 på motorveien.

Toyota Tacoma

Toyota brukt flere navn på sin lastebil før kalle det «Tacoma» i 1995. Noen av navnene inkludert "Stout," "Hi-Lux" og "SR5." Gjennom alle navn endringene, er Tacoma alltid klassifisert som en små eller midsized lastebil. Siden 1980, er det blitt kjent som robuste off-road utøver, samt et drivstoff-sipper. Det fikk en "Beste annenhåndsverdi" (kompakt lastebil) 2009 modellår fra Kelley Blue Book.