Nnywellness.com

Hvordan å slippe en gass Tank i en 1969 Chevelle


Hvordan å slippe en gass Tank i en 1969 Chevelle

Sammenlignet med drivstofftanker brukes i biler i dag, er 1969 Chevelle tank enkel i design. Mens moderne drivstofftanker bruker en gummi blæren som en sikkerhetsanordning, og inneholder vanligvis drivstoffpumpe, inneholder den Chevelle drivstofftanken verken. På grunn av alder av fabrikkinstallert drivstofftanker inneholder 1969 Chevelle tanken vanligvis flak av rust og andre forurensninger. Dette rusk kan lett skade forgasseren og tette drivstoff linjene. Heldigvis erstatning tanker er lett tilgjengelig for en rimelig pris, men før en kan installeres, eksisterende tanken først fjernes.

Instruksjoner

• Kjøre Chevelle eller la den inaktiv til drivstoff nivået er lavt. Senke drivstoffnivå vil redusere vekten av tanken, som gjør det lettere å fjerne.

• Slakke drivstoff linjens sikre klemme med en skrutrekker og dra av metall montering på bunnen av tanken.

• Plasser en jack under drivstofftanken, og øke kontakten til det presser mot tanken. Kontakten er nødvendig å holde tanken på plass som tankens montering stropper fjernes.

• Fjern de to montering stroppene som holder drivstofftanken til undersiden av Chevelle. Hver stropp har en enkel bolt på hver ende. Fjern alle 4 bolter med en 9/16-inch socket skiftenøkkel og trekke stropper fra tanken.

• Lavere lisens plate og fjerne butangass fra filler røret.

• Senk bensintank sakte med gulvet jack. Som tanken senkes, sakte veilede tanken mot fronten av bilen med jack til filler røret på baksiden av tanken lysbildene ut av kabinettet bak lisens plate.