Nnywellness.com

Historie av Volkswagen biller


Historie av Volkswagen biller

Volkswagen Beetle ble unnfanget av Porsche sportsbil designer og ingeniør Ferdinand Porsche i 1933 som billig transport for det tyske folket. Det startet vises på tyske autobahn i 1935. I 1949 fikk Beetle ble importert til USA og ble møtt med narr av for sin lille størrelse og eksentrisk stil, men gikk på å bli den mestselgende bil de neste to tiårene.

Historie

Produksjon av bobla var å begynne i September 1939, men brøt det ut krig og svært få ble produsert. Wolfsburg anlegget kom under oppsyn av den britiske hæren etter krigen, og gjenopplive Beetle falt til Major Ivan Hirst. Han reddet fabrikkutstyr uskadet i bombeaksjonene og brukte gamle lager og deler brosteinbelagte fra Kübelwagen militære kjøretøy. Av 1946 ble 1000 enheter per måned produsert.

Betydning

Type 1 Beetle banet vei for kompakt, økonomiske biler som skal importeres til USA fra Europa og Japan, bidrar til lang og langsom nedgangen av Detroit automakers.

Funksjonen

Etterkrigs produksjon av bille ble unnfanget å eliminere Tysklands krigskapasiteten og å forynge økonomien.

Typer

Grunnleggende styling endre ikke gjennom sin lange løp og ble tilbudt som en hardtop, "ragtop," eller takluke og cabriolet.

Funksjoner

I tidlige modeller bak motoren var montert til deler med fire bolter og kan fjernes på mindre enn 20 minutter, mens bagasjerommet, funnet under panseret, inneholdt gasstanken og reservehjul.

Effekter

Volkswagen gamblet at kjærlighet for 1949 gjennom 1977 amerikanske import modellene ville gnist interesse i en new Beetle, som ble introdusert i 1998.

Fun Fact

Bare 2 Volkswagen biller ble solgt i USA i 1949, sitt første år som import.