Nnywellness.com

Hvordan bli en Honda ATV forhandler


Hvordan bli en Honda ATV forhandler

Når regnet som en nyhet kjøp, har ATV siden eksploderte i mainstream med stadig økende popularitet. Honda er et mikrokosmos av dette fenomenet, vokser fra kun forhandlere i 1959 selger to motorsykkel produkter, til leder i salg per forhandler i powersports bransjen. Hvis du vil Honda forhandler nettverket, må du gjennomgå en søknadsprosessen. Hvis du inviteres til å ta neste skritt, vil Honda hjelpe deg å maksimere salg og vekst gjennom fokuserer på kundetilfredshet.

Instruksjoner

• Besøk webområdet for Honda Powersports produkter og klikk på "Bli en forhandler." Du må lese innledningen og sjekk listen nedenfor innføring for å finne ut om en forhandler åpning finnes der. Hvis ja, Fortsett ved å klikke "Fortsett til forhandleren." Hvis ikke, du kan ikke søke om å bli forhandler på den tiden.

• Les kundestøttesiden og vurdere alle produktene og tjenestene Honda motorsport gir. Du bør bli kjent med alle tilbudene før søker om å bli en forhandler. Klikk deretter "Fortsett til oss."

• Se gjennom alle oss å forstå noen av de vanlige spørsmål og bekymringer potensielle forhandlere har. FAQ hjelpe potensielle forhandlere avgjør om du vil fortsette med søknadsprosessen. Deretter, "Vil du lære mer om å bli en Honda forhandler?"

• Fullføre foreløpige formularet og epost til Honda på oppgitt. Alle foreløpig spørsmålene finnes i en PDF Dataoverføre (se ressurser). Svare på alle spørsmålene, og forventer en avkastning samtale fra en Honda representant i ca 45 dager.

Tips og advarsler

  • Potensielle forhandlere kan også sende skjemaet via faks eller post som angitt på foreløpige informasjonsarket. Husk alle informasjonen er foreløpig og sende slik informasjon utgjør et program, ikke en avtale.
  • Alle tildelinger av en forhandler, må godkjennes skriftlig fra offiser American Honda etter du har fullført en vurdering. Honda ikke aksepterer noe ansvar eller ansvar for informasjon kandidaten gitt i løpet av søknadsprosessen.