Nnywellness.com

Audi A8 hanskerommet fjerning


Audi A8 hanskerommet fjerning

Fjerne i hanskerommet fra en Audi A8 er en ganske enkel prosess med de fleste andre auto reparasjoner. Med riktig verktøy og litt tålmodighet, burde du være fin.

Du trenger denne fastnøkkel

Hvis du ikke allerede har det, gå kjøpe en momentnøkkel kalt en "V.A.G. 1783." Du vil kunne finne på noen run-of-the-mill automatisk forsyning eller jernvarehandel. Dette er den spesifikke momentnøkkel du trenger for denne operasjonen.

Fjerning

Forsikre deg om at alt elektronisk er av i bilen, og at nøkkelen ikke er i tenningen. Denne ville forhindre du fra noe mulig elektrisk støt eller skade elektronikken av kjøretøyet. Det er et lite stykke trim på slutten av dashbordet, ved døren. Fjerne den. Nå åpner i hanskerommet og fjerne CD-skifter. Det er veldig lett for å gjøre - du gjør det hver gang du endrer CD ordningen i skifteren. Finne et trygt sted for CD-skifter i mellomtiden. Nå kan du skru ut en bolten du avdekket når du fjernet stykke slutten trim. Under, foran i hanskerommet finner du tre bolter. Fjerne dem nøye, og sørg for å opprettholde støtte i hanskerommet med den ledige hånden. Endelig på tilbake høyre og venstre kantene på boksen finner du skruen på hver posisjon. Fjerne begge. Du vil nå kunne fjerne hanskerommet fra bilen.