Nnywellness.com

Hvordan å stoppe en iPhone fra synkronisering


Hvordan å stoppe en iPhone fra synkronisering

Oppdatere en iPhone er like enkelt som å plugge den inn i datamaskinen. standard synkroniseres iTunes programmet automatisk med enheten. Synkronisering er prosessen der informasjon utveksles mellom iTunes og Apple-enheter, inkludert iPhone. Hvis du vil være mer selektiv om hvilken informasjon utveksles, kan du stoppe iPhone oppdateres automatisk og manuelt gjøre alle endringer.

Instruksjoner

• Åpne iTunes på datamaskinen, og velg kategorien "Rediger" langs øvre verktøylinjen.

• Velg kategorien "Enheter" fra toppen av skjermen.

• Merk av for "Stopp iPods, iPhone og iPads synkroniseres automatisk."

• Klikk "OK" for å lagre de nye innstillingene.

• Koble din iPhone. Data som skal oppdateres må flyttes manuelt fra biblioteket på iPhone-ikonet på venstre verktøylinjen.