Nnywellness.com

Hva skal se etter i Digital til Analog konverter bokser


Når den føderale regjeringen besluttet å ha bytte alle kanaler fra analog til digital, personer med analog TV og ingen kabel-tjenesten for å kjøpe eller hente en omformer-boksen, som ville endre digitale signaler til analoge for deres fjernsyn. Hvis den gjorde ikke bruk av disse boksene, det ville være umulig å se sendinger på på TV.

Koble porter

Det første aspektet å sjekke om digital til analog omformer for er å se hva slags tilkobling-porter er tilgjengelig. Det er to grunnleggende portene du vil at enheten skal ha. En koaksialkabel og RCA-port. Koaksial er koble en kabel eller antenne kroken opp har, med en svart ledning og slutten blir sirkulær med en pinne i midten. RCA havnebyer er rødt, gult og hvitt. Bruke RCA havnebyer vil vanligvis gi en liten oppgradering i bilde- og lydkvalitet, men forskjellen er ikke stor. Hvis TVen har bare et koaksial på baksiden av apparatet, må du Kontroller at boksen converter har denne porten.

Er kabler inkludert?

Når du kjøper omformer boksen vil du se av er kablene gitt. Dette vil være godt å vite, fordi det vil avgjøre hvorvidt du må kjøpe ekstra kabler for kroken opp. Det bør staten på boksen hvis RCA eller koaksial kabler er inkludert.

Strømledning

Boksen converter leveres med en strømledning, men det kan være godt å se hvis ledningen har en bakken spiss på det eller ikke. Et jordet støpsel har tre liggende. En på hver side og en tredje i midten og litt lavere enn de to andre. Dette er godt å vite fordi ikke alle stikkontakter har en jordingstilkobling. Å vite om enheten er bakken og din stikkontakt er vil ikke bety må du kjøpe en adapter for strømledningen. Disse kan kjøpes på samme butikken du kjøper din omformer-boksen.