Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere en bil som ikke vil starte


Hvordan diagnostisere en bil som ikke vil starte

Vi stole på våre biler hver dag for å få oss til arbeid, skole og ulike andre arenaer. Det er en forferdelig følelse når du slår dine tenningsnøkkelen og bilen starter ikke. Diagnostisere kan spare deg en dyre slep eller en tur til garasjen. Alle verktøy og materialer du trenger for å fullføre diagnostiseringen er tilgjengelig på en bildeler forhandler.

Instruksjoner

• Sjekk batterikablene og batteriets ladenivå. Åpne panseret på bilen og kontroller at alle din batterikablene er knyttet til batteriet riktig. Festes startkabler på bilen og prøve å hoppe starte bilen ut av en annen. Hvis bilen hoppe starter, Fjern kablene og ta bilen til en serviceverkstedet å ha batteriet helt belastet eller diagnosed tester.

• Når tenningsbryteren ved å slå tenningsnøkkelen til "tilbehør" posisjon. Indikatorlamper i dashboard kommer hvis bryteren er god. Forutsatt at batteriet ikke er død, bør lysene på dashbordet komme. Hvis lysene kommer ikke på, og du vet batteriet er god, er tenningsbryteren mer enn sannsynlig roten av problemet.

• Sjekk drivstoffpumpe ved å slå nøkkelen til "tilbehør" posisjon og lytte etter en mekanisk motor lyd. Motoren vil vare en til to sekunder som det primtall motoren med drivstoff. Slå nøkkelen av og til "tilbehør" posisjon to til tre ganger. Hvis du ikke hører motoren, kan fuel pump trolig være dårlig. Hvis motoren høres bra ut, så bremser eller vind, det er et annet tegn på at pumpen kan være dårlig.

• Sjekk din forrett ved forsøk på å starte bilen. Hvis du ikke kan høre en klikkelyd støy, eller det er et klikk og batteriet er god, så er starteren sannsynligvis roten av problemet. Du kan forsøke å flytte starteren er sted ved å trykke en metall stang mot starter kroppen og å tappe det med en liten hammer. Hvis bilen starter når du trykker starteren, deretter erstatte starteren umiddelbart.

• Kontrollere luftstrømmen ved forsøk på å starte bilen. Hvis motoren snur over, men vil ikke brann opp, deaktivere nøkkelen. Sjekk din hele luftinntak system. En av de mest oversett årsakene til en bil ikke er en dårlig luftfilter. Hvis bilen ikke puster ordentlig, ikke vil den starte. Fjern rusk fra luften inntak systemet som er synlig for deg.

• Sjekk gnisten av bilen ved å fjerne en eller to av tennpluggene. Bruk en ratchet og tennpluggen socket for å fjerne disse plugger. Hvis pluggene er alvorlig svart eller hvit keramikk viser noen tegn til sprengning, erstatte alle din plugger. Sjekk tennpluggen ledninger for hussopp, skade eller cracking. Bytt ut ledningene hvis nødvendig.

Tips og advarsler

  • Dynamoen i kjøretøyet lade ikke faktisk batteriet. Spenningsregulator begrenser mengden av batteriet mottar. Hvis batteriet er 9 volt når du hoppe starte den, blir batteriet på 9 volt til du har det fullstendig ladet. Mest bil bildeler butikker og noen reparasjon fasiliteter tilbyr gratis batterilading tjenester.
  • Over diagnostiske ideene er enkel nok at de krever ikke en mekaniker til å utføre, men du må en mekaniker å gjøre faktiske reparasjon, avhengig av problemet.
  • Har en rekke jumper kabler i bilen hele ganger er en flott måte å trygg. Å ha et dødt batteri kan la deg strandet i alle typer elementer. Startkabler finnes på auto deler butikker og noen generelle butikker.
  • Når hoppe starte et batteri, dobbel sjekk hvilke kabler du kobler til primærbatteriet. Krysset kabler kan forårsake elektrisk feil i begge kjøretøyene. Unnlatelse av å overholde denne advarselen kan forårsake elektrisk støt, skade på eiendom, brann og død.
  • Ikke overstige din egen mekaniske ferdigheter etter diagnostisere bilen problemet. Hvis du ikke tror du kan reparere bilen, ikke forsøke. Unnlatelse av å overholde denne advarselen kan forårsake mer skade på kjøretøy, eller aften personlig skade.