Nnywellness.com

Hvordan slette tapt anrop-symbolet på en BlackBerry Pearl skjermen


Hvordan slette tapt anrop-symbolet på en BlackBerry Pearl skjermen

BlackBerry Pearl er en av de minste smartphones på markedet i dag. Men selv med sin kompakte størrelse, er det fortsatt utstyrt med alle spesifikasjonene for noen annen BlackBerry modell. Bortsett fra de vanlige funksjonene, som tekstil og tilgang til Internett, er det en rekke vise ikoner som informerer deg om ulike notifications. En av disse er "Missed Call" ikonet, et lite bilde av en telefon ved siden av en "X," som dukker opp på skjermen etter et ubesvart anrop. Dette er en praktisk varsel, men problemet er det kan hvile på skjermen godt forbi punktet du ønsker å være der.

Instruksjoner

Hvordan fjerne tapt anrop-symbolet på en BlackBerry Pearl

• Gå til hovedmenyen på BlackBerry Pearl. Kontroller at du har slettet alle varsler om tapte anrop ved utheving samtalen på hovedavdeling meny, velge "Slett" fra alternativene og klikke midten styrekulen.

• Gå til "Alternativer" i hovedmenyen og Velg Velg "Garanti Valgmulighetene" og deretter "generelle innstillinger" fra listen over favoritter.

• Trykk på knappen direkte til venstre for styrekulen. Velg "Tørk Handheld" og vent for BlackBerry å tilbakestille.

• Tilgang til hovedmenyen for perle og se skjermen. Hard reset bør har effektivt tørket The BlackBerry Pearl klar av ikonet tapte anrop.