Nnywellness.com

Hvordan å reparere en H4 Halogen frontlys


Hvordan å reparere en H4 Halogen frontlys

Halogen lykter er lett å identifisere på veien. De gir av en sterkere og strammere lysstråle og de har ofte en blåaktig farge dem. Disse kraftige lysene bruker en H4 pære som varer lenger enn en lyskilde samt ballast å regulere mengden av elektrisk kraft skal pære selv. Når en av disse frontlykter mislykkes, er fikse dem vanligvis bare et spørsmål om skifte pæren.

Instruksjoner

• Parkere din bil på en flat overflate med rikelig med naturlig lys ved. Slår motoren og pop panseret. Hvis bilen har kjørt en stund, må du la den avkjøles i 20 til 30 minutter før du arbeider under panseret.

• Gå til baksiden av frontlys linsen under panseret. Her kan du finne en støvdeksel eller adgang panel av noe slag. Disse er vanligvis holdt på av klipp eller skruer. Ta av dekselet for å få innpass i tarmene av frontlys.

• Finn ballast. Ballast blir den lille svarte boksen knyttet til frontlys med to ledninger festet, fra bilen til ballast og deretter en lyskilde på frontlys. Koble koble ledningen som går fra ballast til samlingen frontlys.

• Skyv frontlys forsamlingen ut nok til å nå pære. Trykk pære i litt og deretter vri til venstre for å fjerne den. Sett inn ny pære, snu den til høyre for å låse den på plass.

• Montere frontlys. Skyv den tilbake på plass. Plugg den kobler wire tilbake i. Erstatt alle tilgang paneler, og lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Sjekk din sikringer for frontlyktene før du kjøper en erstatning pære. Hvis synlig metall i sikringen er ødelagt eller svertet, deretter erstatte sikringen og teste frontlys.
  • Hvis ledningene på frontlys er løs når du går for å skifte, koble ledninger og teste pære før erstatte den.