Nnywellness.com

Hvordan du monterer Off-Road lys


Hvordan du monterer Off-Road lys

Off-road lysene er ekstra spotlights lagt til en bil som er designet for off-road programmer. Disse lysene kan monteres på forsiden eller toppen av bilen til å gi bedre belysning i området. De fleste enheter kommer med en monteringsbrakett for enkel installasjon. Dette systemet er mest vanlig på lastebiler slik en jeeper og andre alle terrengkjøretøy. Jegere bruk off-road lys når jakt. Disse lysene er svært viktig for sikkerheten når du arbeider i ørkenen.

Instruksjoner

• Bestemme hvor lysene vil bli montert. De kan monteres på fremre støtfanger, eller du kan kjøpe en av rørformede mounts som festes til sengen av lastebilen. Seng mount brukes til å plassere lysene høy på bilen.

• Måle bredden av støtfanger og merke på midten av støtfanger. Sjekk produsentens anbefalinger om hvordan Fjern lysene bør være. Mål fra midten av støtfanger 1 til 1 1/2 føttene på begge sider av støtfanger. Det er der lysene går. Marker flekkene og bore to hull på begge sider av støtfangeren for lys montere.

• Plassere lysene i posisjon og bolt dem. Boltene med socket wrench. Kjører ledninger langs baksiden av støtfangeren og opp i denne bukten. Den svarte tråden kobles til en metall del av maskinen eller kjøretøy rammen. Kjør røde power ledningen i kupeen og koble den til en terminal på en 12-volts heavy-duty bryter. Kjøre en andre ledning fra slå terminal til positiv terminalen batteriet.

• Slå heavy-duty på "on". Lyset bør slå på også.