Nnywellness.com

Hvordan å spore samtaler fra Private tall


Hvordan å spore samtaler fra Private tall

Ringer revolusjonert hvordan vi kommuniserer via telefon. Da det debuterte, hadde folk ikke lenger svare telefonen å vite hvem kalte. Men snart etter, ringe sperring ble oppfunnet for å hindre Oppringer-IDen identifiserer telefonnummeret. Hvis, men du mottar eller truende telefonsamtaler fra et privat tall, må kunne spore den og finne ut hvem som står bak privat nummeret. Det er noen måter å oppnå dette metoden du velger bør være proporsjonal med alvorlighetsgraden av samtaler.

Instruksjoner

• Registrer deg for en tjeneste kalt TrapCall på trapcall.com. Når en person som bruker et privat tall ringer deg, trykk på "Ignorer" på telefonen og antallet vil bli omdirigert til TrapCall databasen. TrapCall sender deg en melding, forteller deg hvor. Det er et par nivåer av service begynner på $4,95 per måned. Den grunnleggende tjenesten unblocks blokkerte numre og lar deg å svarteliste numrene også. Se koblingen i avsnittet "Ressurser" for mer informasjon om planer og priser.

• Ring nettverksleverandørens kundeservice og be om "irritasjonen skrivebordet." Forklar at du får en rekke trakasserende samtaler eller prank samtaler og du vil finne ut hvem som står bak privat nummeret. De kan definere kaller spor på telefonlinjen. Du kan medføre en ekstraavgift avhengig av samtaler og tjenesteleverandørens politikk. Etter registrere seg for tjenesten kaller spor, ringe "* 57" etter noen privat tall ringer, og hvor skulle åpenbares.

• Kontakt den lokale politistasjonen. Hvis innholdet i samtalene er truende til sikkerhet eller din eiendom, er det en juridisk sak. Dette er vanligvis en siste utvei, men hvis du får svært støtende samtaler, politiet kan sette spor på telefonlinjen og Finn tallet bak det "Private" ID. Ikke forsinkelsen kontaktet myndighetene hvis du mistenker at din sikkerhet er i fare.

Tips og advarsler

  • Hvis du mottar prank samtaler fra noen barn, hjelper det ofte for å fortelle dem du har registrert deg for TrapCall og du har deres antall. Fortell dem du har kontaktet myndighetene og hvis de kaller igjen, vil de bli tiltalt for trakassering.
  • Velg sporing sammenfaller med alvorlighetsgraden av samtaler. Hvis du mottar sjenerende telefonsamtalene fra en tidligere, ikke involvere politiet. Bare kontakt rettshåndhevelse hvis du føler det er et nødstilfelle.