Nnywellness.com

Hvordan installere programvare for Blackberry-enheter


Hvordan installere programvare for Blackberry-enheter

Enten du tilbakestille enheten eller installerer en oppdatering, er det mange gode grunner til å re-installere programvare for BlackBerry-enheter. Selv om prosessen kan ta litt tid, avhengig av telefonmodell, det er ganske lett og når du har installert den nyeste BlackBerry-programvaren vil du kunne nyte all telefonen har å tilby.

Instruksjoner

• Gå til mobilleverandørens hjemmeside og Logg-in. finne "nedlastinger" området ditt medlemsområdet og velg enheten. Hver operatør nettstedet er forskjellige, så ringe mobilleverandørens kundestøtte hvis du er forvirret.

• Last ned programvare til datamaskinen. Når du velger et sted å lagre det, er det lettest å lagre den på skrivebordet for å tillate enkel overføring senere.

• Last ned den nyeste BlackBerry Desktop Manager programvaren. Denne programvaren er tilgjengelig gratis på forskning i bevegelses hjemmeside. Se avsnittet ressurser for en kobling.

• Åpne det BlackBerry OS installert. Du må klikke gjennom noen spørsmål skjermene, og deretter RIM Desktop manager vil bli lansert. Du vil deretter bli bedt om å koble til din BlackBerry.

• Bruk en mini-USB-ledning for å koble telefonen til datamaskinen. Når tilkoblingen er opprettet, klikk "OK" inne installasjonsskjermen og vente til prosessen er ferdig. Dette vil vanligvis ta mellom 30 til 45 minutter og du vil ikke kunne bruke telefonen samtidig.

Tips og advarsler

  • Hvis du oppdaterer mobilen og innstillingene, bør kontakter og installerte programmer bli innlemmet i den nye programvaren. Men hvis du gjenoppretter din BlackBerry, vil så du miste all denne informasjonen.