Nnywellness.com

Hvordan å sette en sjekk med Chase med telefonen


Hvordan å sette en sjekk med Chase med telefonen

Chase mobiltelefon programmet Chase Bank tilbyr iPhone og Android-brukere muligheten til å sette en sjekk på sin Chase bank-konto uten å måtte gå en bank. Med et kompatibelt program og et klart bilde av det hele av, du kan sette inn penger enkelt og raskt fra alle nasjonale innstillinger.

Instruksjoner

• Besøk iPhone AppStore eller Android market og laste ned Chase Mobile app for telefonen du har. Hvis du har en tidligere versjon av app, sikre du har den nyeste versjonen tilgjengelig. Åpne programmet og logge på med Chase brukernavn og passord.

• Be om en ny identifikasjonskode Hvis dette er første gang du har brukt Chase Mobilprogrammet. Velg for å motta åttesifrede koden via tekst, e-post eller telefon. Skriv ned koden når den kommer. Angi nye identifikasjonskoden og passordet i programmet. Du trenger bare å gjøre dette én gang. Klikk "Logg på".

• Velg "Innskudd" fra bunnen av hovedskjermen når du er logget på. Klikk "Registrer deg nå" Hvis du aldri har brukt rask innskudd før. Les vilkårene i avtalen og klikk "Ja jeg enig."

• Velg kontoen du vil å gjøre innskudd. Den primære kontoen vises som standard. Hvis du vil sette inn kontrollen til en annen konto, trykk primærkontoen på skjermen når de andre tilgjengelige kontoene vises. Velg kontoen du vil. Angi oppført på sjekken uten dollartegnet. Klikk "Gjort."

• Klikk på "Ta bilde" i ruten merket "Sjekk Front." Telefonens kamera vil slå på. Plass se på en flat overflate med Høykontrast bakgrunn.

Slå telefonen horisontalt og plasser kameraet slik at hele sjekken passer inn i den blå boksen på skjermen. Tapp på kameraikonet for å ta et bilde av forsiden av sjekken. Klikk "OK" for å vise et bilde av bildet. Hvis det er skarpe, klikker du "Bruk." Hvis ikke, ta et bilde. Chase kan bare bruke klare, skarpe bilder.

• Gjenta den samme prosessen for baksiden av sjekken. Kontroller at du har riktig godkjent baksiden av sjekken før knipser bildet, sjekke bildet og klikke "Bruk."

• Kontroller kontonummeret mengden sjekken og rutenummer for banken på skjermbildet bekreftelse, som vises. Klikk "Send". Vent en melding om at transaksjonen er behandlet, og Lukk programmet.

Tips og advarsler

  • Når du har angitt ID-koden en gang, logge du app med Chase brukernavn og passord hver gang etterpå.