Nnywellness.com

Hvordan øke avgiften på en telefon


Hvordan øke avgiften på en telefon

Mobiltelefonen batteriladeren er livet til telefonen, og ikke har det hendig når batterinivået er lavt eller om å dø helt er frustrerende. Du kan utvide batteristrøm ved å ta godt vare på batteriet og endre hvordan du bruker telefonen. Dermed kan du øke livet du får fra batteriet etter hver opplading.

Instruksjoner

• Avløpsrenne batteriet gratis som nær tom som mulig før opplading; Dermed er bedre for helsen til batteriets celler enn topping det på 50 prosent, og vil bidra til å opprettholde ladekapasiteten er svekket.

• Hold batteriet ren. Tørk regelmessig kontaktene på batteriet og telefonen med en Q-tip fuktet i alkohol å fjerne all smuss som kanskje har opparbeidet. En dårlig forbindelse her kan påvirke batteriets effektivitet.

• Slå av Bluetooth og 3G mottakeren hvis du ikke trenger å bruke dem. Disse funksjonene er en stor belastning på batteriet og deaktivere dem vil øke livet du får fra hver lade.

• Unngå å bruke makt sulten programmer. Spille musikk, vil se og opptak video, surfing på Internett og spille spill på håndsettet føre sine kostnader redusere dramatisk. Hvis du vil opprettholde telefonen å ringe og motta samtaler er det lurt å utsette disse aktivitetene inntil du foran en datamaskin eller vært gjenforenes med strøm til telefonen.

• Deaktivere unødvendige lyder og vibrere funksjon på telefonen. Bortsett fra ringetonen og melding Varseltonen, de fleste andre lyder og vibrere funksjoner som viktige toner er overflødig og tappe batteriet.

• Slå ned på telefonen lysstyrke eller tilbake belysning og fjerne alle skjermbeskytteren du har vist. Alle disse elementene vil redusere levetiden til hver opplading av telefonbatteriet, og ikke av noen konsekvens til kjernen funksjon av håndsettet.

• Tekst i stedet for samtalen. Hvis du bare trenger å sende en rask melding til noen, slippe dem en SMS i stedet for en samtale. Det er bare så raskt, vil spare batteriet og har tilleggsbonus av å ikke spise i din oppkoblingstid kvote.

• Slå av telefonen når det er ikke i bruk. Hvis du ikke venter samtaler, slå håndsettet av før du må ringe.