Nnywellness.com

Sony HC3 spesifikasjoner: Vannrette oppløsning


Sony HC3 spesifikasjoner: Vannrette oppløsning

Sony HDR-HC3 HDV Handycam er en 1080i HD-videokamera. HDR-HC3 vannrette oppløsning er en av enhetens tekniske spesifikasjoner. Vannrett oppløsning, samt andre spesifikasjoner, gir en rett fram over denne Hanycam evner.

Vannrett oppløsning definisjon

Denne tekniske spesifikasjoner, målt i piksler eller loddrette linjer, er avstanden fra en side av et bilde til et annet. Brukes til å angi kvalitet, jo høyere tall, jo høyere samlede oppløsning av bildet. For eksempel, sendinger analoge TV vanligvis funksjonen 330 linjer vannrett oppløsning, mens 720p HDTV funksjoner rundt 1280 linjer.

HDR-HC3 vannrette oppløsning

Det Sony HDR-HC3 HDV 1080i hendig har to forskjellige vannrette oppløsning spesifikasjoner. I standarddefinisjon modus vannrette oppløsningen er 530 linjer, når du er i 1080i, er det 1,080 linjer vannrett oppløsning.

Sammenligning

Fra HDR-HC3 spesifikasjonene og CNet er det trygt å anta at i standarddefinisjon modus, HDR-HC3 vannrette oppløsning er sammenlignbare til kvaliteten på standard DVD-spillere, som vanligvis har 540 linjer. Høyoppløselige modus kan nærmest sammenlignes 1280 linjene i en typisk 720p HDTV.