Nnywellness.com

Hva er Star tallet vil eliminere Prank samtaler?


Hva er Star tallet vil eliminere Prank samtaler?

Prank samtaler kan variere fra ufarlig, men irriterende praktisk jokesters skremmende former for trakassering. Selv om telekommunikasjon Act of 1996 gjør interstate prank samtaler en forbrytelse og lovene i mange land gjør det samme med intrastatlige prank samtaler, de er fortsatt, dessverre, en uvelkommen virkeligheten for mange. Forstå at du kan og bør ta rettslige skritt hvis prank samtaler er truende eller støtende. Selv om det stjernen tall som kan eliminere prank samtaler bruker telefonen, har hver begrensninger som gjør et godt utgangspunkt men ikke alltid en permanent løsning.

Nummeret

Det er to forskjellige star tall du kan bruke til å eliminere prank samtaler. Som er det beste valget avhenger på betalingsbasert tjenestene du har eller velge å legge til din telefon abonnent pakke og om du vil fjerne prank samtaler av nedslående eller stoppe oppringeren. Den første metoden - anonym ringe avslag, bruker nummeret 77 og arbeider sammen med innringer-ID. Den andre metoden - selektiv Call avvisning eller personvern Manager - bruker nummeret 60 og er frittstående abonnent.

Prosessen

Anonym Call avvisning fungerer ved å tvinge prank oppringeren å avsløre sitt telefonnummer før samtalen ringer, gir deg muligheten til å velge ikke å svar og/eller post telefonnummeret for sporingsformål. Aktivere og deaktivere tjenesten ved oppringing 77 og når en oppringer prøver å blokkere hans nummer fra din ringer-ID, vil han må du angi 82 å avsløre kallet antallet eller henge opp telefonen. Selektiv Call avvisning fungerer ved å avslutte samtalen med bryteren, sikre at prank oppringeren ikke kan nå deg på alle. Angi 60 og telefonnummeret du vil blokkere legger til nummeret SCR databasen, mens 80 og telefonnummeret fjerner nummeret og deaktiverer blokken.

Begrensninger

Forstå at selv om begge metodene kan være effektiv i å fjerne prank samtaler, begge har visse begrensninger. Disse metodene kan kan eller ikke arbeide med mobiltelefoner, så sjekk med trykkeriet før du prøver enten metoden. Deretter kan tjenesteleverandører begrense hvor mange telefonnumre du kan blokkere. Fordi det opprinnelige nummeret i stedet for den som ringer du blokkerer, kan en veldig prank oppringer gjøre stjerne nummer blokkerer ineffektiv ved konsekvent ringer fra ulike tall. I tillegg fungerer ikke anonym ringe avslag hvis prank oppringeren stammer anropet fra en offentlig betalings telefon.

Betraktninger

Selv om stjerne nummer blokkerer kan eliminere prank samtaler når de begynner, kan forebyggende tiltak sikre du aldri kommer så langt. Stillhet og en rask Legg er ofte den beste måten å håndtere en prank anrop som de gir den som ringer noen tilbakemeldinger og ofte, ingen grunn til å fortsette ringer. Hvis de gjør, antyder Privacy Rights Clearinghouse en talepost melding alternativ. Mens dette betyr la alle oppringinger går på taleposten, en melding som "Jeg beklager at jeg ikke kan komme til telefonen nå så Legg igjen en melding. Jeg mottar prank samtaler og min telefon har en felle på denne linjen. Hvis du ikke la en melding, vil jeg anta at du er den prank som ringer og denne samtalen vil bli oppsporet"kan være nok til å skremme anroperen til å stoppe alle anrop til telefonnummeret ditt.