Nnywellness.com

Hvordan få bilen fast for mindre


Hvordan få bilen fast for mindre

Alle som eier en bil trenger til slutt reparasjon eller vedlikehold. Jeg vil gi deg noen tips om hvordan du kan spare penger på disse reparasjoner.

Instruksjoner

Lag en sjekkliste over hva bilen må ha reparert. Gå over listen og se hva du kan gjøre selv. Fleste kan erstatte frontruten svaber blader, sikringer, belter, slanger, lyspærer, tennplugger og Termostater. Finne en Servicehåndbok å finne informasjon om reparasjoner før du prøver å takle dem, for de fleste hvis du kan lese det og forstår hvordan det gjøres, kan du gjøre det! Noen reparasjoner kan du gjøre selv er penger i lommen.

• Forebyggende vedlikehold er akkurat hva den sier, fikse det før det bryter.Endre olje hver 3000 til 4000 miles og motoren vil vare lenger enn hvis de endres på 15000 miles. Erstatt din timing belte anbefalte kjørelengde (rundt 100.000 miles) og du ikke vil stå strandet på siden av veien. Når noen timing belter pause det vil ødelegge hele motoren så reparasjoner får svært kostbare. Se i brukerhåndboken for anbefalte serviceintervaller.

Kjøpe deler, gå til din lokale auto deler butikken og be om rabatt neste gang du trenger å kjøpe over counter deler. Du vil sannsynligvis få en rabatt på deler. O'Reillys Autoparts (lokalt) vil teste din forrett, batteri og dynamoer før du erstatter dem bare for å sikre at de er dårlige. Ringe før du tar noe å spare tid og frustrasjon.

Sjekk denne lampen på? Det er ikke "Bend Over" lampen hvis du vet hvordan å fortelle hva som skjer. De fleste auto deler butikker lar deg bruke en kode leseren til å vise kodene bilen har lagret, skriver du inn koden og forskning før du start kjøpe deler. En feilkode kan bety en annen test er nødvendig, som en O2 sensor alltid lene kan være en drivstoffpumpe som ikke forårsaker en mager tilstand. Du kan sjekke hva koden betyr her:http://www.troublecodes.net/OBD2/Du kan kjøpe en billig koden leser på eBay for $40-50

• Spør din lokale tekniske skole/College om reparasjoner. Noen ta utenfor arbeid og belaste deg for deler. Ulempen er at noen ganger det tar mye lengre tid å få bilen fast. Spør spørsmål før du tar i bilen.

• Får å vite lokale tekniker, ta ham cookies til jul. Bringe donuts når du trenger bilen jobbet på, stoppe på forhånd for å finne ut når det er en god tid å få bilen inn for reparasjon. Å ha et godt forhold til tekniker er som å ha et godt forhold til legen. Fleste bruker mer penger på bilen sin årlig enn med sin lege. Hvis du er ny i et område, spørre rundt for å finne den beste verksted med best rykte. Bruk sine kuponger og be om deres sesongmessig eller månedlig tilbud. Noen tilbyr rabatter på reparasjoner i sakte sesongen (gjennom ut vintermånedene) be om rabatt reparasjoner at du kan planlegge når det passer for dem.

Tips og advarsler

  • Skifte bremseklosser før de ødelegger rotorene gjør det smart måte.
  • Få en inspeksjon gjort før turer å sørge for at bilen er trygt
  • Se etter kuponger, for melodi ups, dekk, bremser, justeringer, ac, etc.
  • Ikke fikse bilen din egen hvis du ikke vet hva du gjør, å miste en hjulet går interstate kunne virkelig sette en demper på ferie.