Nnywellness.com

Hvordan å ta av en bil støtfanger


Å vite hvordan å ta av en bil støtfanger kan være nyttig for et par grunner. Mange bil støtfangere har riper, sprakk maling, linjer i maling eller flekker som skal males. Fjerne støtfangeren gjør male og reparere enklere. Installere ettermarkedet støtfangere samtaler også for å vite hvordan å ta av en bil støtfanger. Lær hvordan å ta av en bil støtfanger og spare penger på arbeidskraft som kroppen butikken ville normalt betalt for.

Instruksjoner

Front støtfanger

• Åpne panseret på bilen. De fleste bil støtfangere har bolter eller skruer som kan nås fra under panseret. Toppen av støtfangeren har en rad med skruene langs foran midten av bilen, rett der hetten lukkes. Fjern skruene.

• Se under kanten av fronten av bilen på slutten av støtfanger. Det bør være plast eller metall skruer som holder en plast skjold til støtfangeren. Fjerne disse og plast skjoldet. Gjør det samme på den andre siden av støtfanger og langs hele fremre støtfanger.

• Trekke plast skjoldet ned ut av veien hvis det ikke kommer helt. Nå bak støtfangeren på hvert hjørne, og du bør finne en bolt holde hjørne av støtfanger bilen. Fjern disse boltene. Støtfanger bør gå av.

Støtfanger bak

• Se under støtfangeren bak på bilen og finne raden for små skruer langs kanten av støtfanger. Fjern skruene.

• Finn bolter på hjørnet av hver støtfanger og fjerne dem. Bolter er på baksiden av støtfangeren øverst.

• Åpne stammen for å finne eventuelle gjenværende skruer eller holde støtfangeren på bilen. De fleste skruene ligger på utsiden, men bagasjerommet må åpnes for å nå dem.