Nnywellness.com

Hvordan endre en termostat i en 2000 Blazer


Hvordan endre en termostat i en 2000 Blazer

Når termostaten slutter å fungere på en 2000 Chevy Blazer, vil ikke motoren overopphetes; motoren vil faktisk bli avkjøle og vil ikke skikkelig varme innsiden av bilen. Dette er en "feilsikker" mekanisme, og det er utformet for å beskytte motoren. Og tøff du trenger ikke å erstatte motoren, det kan bli ganske livlig inne bilen under de vinter stasjonene. For å bringe komforten av oppvarming til indre av bilen, må du erstatte termostaten.

Instruksjoner

• Finn radiator slangen som går fra toppen av radiatoren til inntaket manifold. Inntaket manifold sitter på toppen av motoren. Slangen kopler til en metall boliger som er boltet til toppen foran inntaket manifold. Metall bolig dekker termostaten og det kalles termostat bolig.

• Fjerne to skruene som fester termostaten boliger, med en 10mm skiftenøkkel. Hvis du vil bruke en socket og ratchet, må du fjerne radiator slangen ved å løsne bandet klemmen som holder den på termostaten bolig.

• Trekk gamle termostaten av inntaket manifold av Chevy Blazer og deretter fjerne den gamle termostat bolig pakningen fra bunnen av inntaket manifold. Pakningen vil ikke brukes på nytt, men termostat huset vil være. Inspisere bolig for hårfestet sprekker. Hvis du mistenker at boliger kan ha sprekker, bør tenkes brukes.

• Plasser den nye termostat pakningen på inntaket manifold og linje skruehull i pakningen med skruehull i inntaket manifold.

• Plass nye termostaten i inntaket manifold. Kontroller at termostaten sitter på leppe like nedenfor frostvæske nivået.

• Bolt termostat bolig på plass. Må ikke strammes bolig, eller du vil sprekke kategoriene som støtter bolter. Hvis dette skjer, bør tenkes termostat brukes. Hvis radiator slangen ble fjernet, bør det nå være reattached ved å sikre bandet klemme på plass.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke en perle av RTV pakning maker på hver side av pakningen for å fremme en lengre varig sel mellom huset og inntaket manifold. Dette er ikke nødvendig, men legger til litt ekstra sikkerhet.